1Anneadayiiii Baby_B doktorumuz emin olmadan söylemek istemiyorum diyo zaten hayırlısı olsun bende sabırsızlanıyorum bişeyler almak istiyorum ilk bebeğim 🥹😍
Baby_B richgirl10 prilam kullaniyordum 7.haftadan beri.. 24.haftada biraktim doktorum birakmami istedigi icin Ama yariya bölüp 1 ilaci 2 gun icerek yavas azalttim,sonra biraktim Bir anda birakinca kötü oluyordum
Baby_B Gamzecebecii acikiyorum bendee :( doktor ayda 2 kilo almalisin diyor.Ama 1 ayda 3 kg almisim :((
Gamzecebecii Baby_B ben dikkat ediyorum ya şuana kadar 2-3 kilo arası gidiyorum ve bebiş bir hafta önden gidiyor şükür ama aldıgımı hissedince yediklerime dikkat ediyorum ve veriyorum 😂😂😂
ozgmom Baby_B Geceleri ne zaman uyansam hareket halinde oluyor. Gündüz de hareketli bir bebek. Bir gün az hareket ediyor bir gün hiç durmuyor değişiyor şimdilik yarında bizim kontrolümüz var çok merak ediyorumm🥰🥰
mcansu Baby_B 24+4 benim de 🌸 nasipse haftaya çarşamba görüş günü bizimde 😍 Kızçem de gece yatağa girince coşuyor 😁 ama en çok sabahları ilk uyandığımda hareketli oluyor. Ben uyandım herkes kalksın diyor galiba 😅😅
mcansu Baby_B ikinci gebeliğim büyük 3 yaşında şimdi o da hep erken kalkan baya keyifli enerjik uyanan bir çocuktu anne karnından beri 😁 şimdi kızım da belli abisine çekmiş Bide bilmiyorum tesadüf mü denk geliyor ama oğlum ne zaman karnımı sevip konuşsa içerdeki minik kıpır kıpır oluyor 🥰
Baby_B mcansu oy🥰🥰 Duyuyordur tepki veriyordur Benimde esime yapiyor, ya da gitar caldigi zaman hemen vuruyor😀😀
mcansu Baby_B zaten ince sesleri daha çok algılıyorlarmış anne karnında 🥰 Abimiz şimdiden kardeşine aşık halde zaten eğer o da abiye tepki veriyorsa doğunca gözleri bizi görmez belli
DENIZ_55 Baby_B bende 20+6 haftaligim gündüz o kadar değil ama akşam ve gece çok hareketli minik yaramazim 18 aralıkta kontrolüm var
Baby_B Gamzecebecii ben aslinda hamile kaldigim kilo ile ayniyim suan Ama 7 kilo vermistim kusarak,onlari geri aldim Oyuzden doktor toplam 7 kilo aldim seklinde bakiyor duruma Ama 3 ay hep kustum,beslenemedim simdi beslenebiliyorum cok sukur diyorum🥰
Gamzecebecii Baby_B ben hiç mide bulantısı yaşamadım o yüzden de kilo veremedim verseydim belki bende dikkat etmezdim şimdi 😅😅😅😍😍
Aslaninannesi_ 26 haftalık olduk ne gece ne gündüz öğlen akşam günün her saniyesi hiç durmayan yaramaz bir oğlum var umarım doğunca uslu olur 😀