Badehandekuzey Fatmaacylnn ilk olduğu için doğmasına heves edersiniz 😂 ben şuan ne kadar kalsa kardır modundayım😆
Fatmaacylnn Badehandekuzey evet kesinlikle öyle şuan bi doğsa diye bekliyorum birde evde tek olunca sıkılıyorum daha çok sabırsızlanıyorum 😄 sizin 2.ci mi bebişiniz mi
58Vildan Badehandekuzey aa çok tanıdık bi duygu 🥲🤣 bende 33te gittim 2217 gr 44.5 cm di ara ara sancılarım oluyor suyum biraz fazlalaşmış 😂
Badehandekuzey Fatmaacylnn benim 3. Şuan koşturmalı geçiyor anaokuluna giden kızım var 3,5 yaşında oğlum var birde bu oğlum katılırsa aramıza kaos çıkabilir 😂
Esra1999 bboran bu nasıl bir doktor be nişan gelmiş ve takma kafanamı diyo eğer bebek erken doğma vs bişey olursa direk suç duyurusunda bulunun savcılığa verin bune böyle insan canının önemi kalmamış hiç inşallah vaktinde gelir Bebiş
Badehandekuzey EnesBusraGoktug 1 hafta ilerisiniz bizden sanırım bizim 31 haftalık olduğu için 10 gün fazla çıktı sağlık olsun
akkaya_1234 EnesBusraGoktug bende 26 haftalık im boyu sordum diyoki boyu ölçemiyoruz herkes ölçüyor ama bi daha kime ölçün dicem herkes her haftadaki boyunu biliyor bi bizim doktor mu ölçmeyi bilmiyo ya
58Vildan Badehandekuzey evet erkek bizde de aynı şekilde aa suyum geldili bi baskı oluyor ayrıca 🤣 34+3 üz 3. Bebem 3. Erkek bebem 🤣
Fatmaacylnn Badehandekuzey doğunca hazır olursunuz inşallah 😂siz tecrübelisiniz acemi olmak daha zordur diye düşünüyorum bakalım ne yapıcam nasıl olacak 😂
Badehandekuzey Benanne13 bol protein tüket canım her sabah yumurta peynir yerim. Yiyebilirsen tavuk veya et az da olsa ye kilo aldırıyor. Kuruyemişte faydası var
Rabia-T Dün gittim doktora ben de. 32+4 kilosu 2024 kg dı 😊 Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. Ama biraz suyum azalmış günde 3 litre su içmemi söyledi doktor. Başka ne artırır havuç suyu diye okudum ama tavsiyelere açığım
Badehandekuzey Rabia-T ben çok sıvı tüketiyorum birde portakal mandalina tarzı meyve suyu içeren besinler yoğurt hergün yerim bi kase veya ayran içerim
Ahra Badehandekuzey benimde erkek bebiş 31. Haftada suyu fazla ve kilosu 2200 dü nerdeyse aynıyız şimdi 33 olduk yarın yine kontrol var bakalım suyu ne durumda böyle giderse erken doğar dedi çünkü
Pinar06- akkaya_1234 nasıl ölçemiyormuş uyluk kemigini bile ölçüyor bizim Dr ordan kızımın boyunun uzun olacağını söylemişti başka Dr da gidin tek doktorla devam etmeyin ben arada farklı Dr gidiyorum
EnesBusraGoktug akkaya_1234 benim doktorumda her gitmem de boy kilo muhakkak söylüyor ben sormuyorum bile direkt kendisi ölçümlerini yapıp söylüyor söylememesine şaşırdım