Merveeildeniz bboran esas tehlike olan su gelişi bı uzman doktorun yazısında okumuştum nişan 1 ay öncede gelir 2 ay öncede nişan tek başına doğumun başladığının habercisi değildir diyordu. Doğumu başlatmak için tek başına yeterli değil yani
bboran Merveeildeniz evet canım banada anlattı sonra güzelce stres yapmamak lazım ben onu gördükten sonra stresten kasılmalarım basladı gece takıp ettıler sabaha kadar hiç bişeyim kalmadı güzelce anlattı doktor galiba biraz pimpiriklisin daha yakın takip edelim dedi 2 haftada 1 gel bakalım dedi 😁
Merveeildeniz bboran o yüzden güzel kalbini ferah tut ve aynı bedende son zamanlarının tadını çıkar :)
58Vildan Badehandekuzey hahahahah evdeki havamı sormaaağğğ 🤣🤣🤣🤣 zaten ya huni takıp deliliğimi yada tacımı takıp sultanlığımı ilan edicem diyodum 🤣🤣🤣 belli olur bir kaç aya 🤣 senin en büyük kız sanırım bir abla her yerde kurtarıcı oluyor çok şanslısınız 🙈
Badehandekuzey Rabia-T ben çok sıvı tüketiyorum birde portakal mandalina tarzı meyve suyu içeren besinler yoğurt hergün yerim bi kase veya ayran içerim
Badehandekuzey Benanne13 bol protein tüket canım her sabah yumurta peynir yerim. Yiyebilirsen tavuk veya et az da olsa ye kilo aldırıyor. Kuruyemişte faydası var
Alyask Badehandekuzey 31Haftada 2 kg benım de erkek dönmüş ve asagıda çok baskı hissedıyorum gelısımı 2 hafta önde dedi karın çevresi kafası sezeryan olursa Ocak 20 sine kadar kavuşmuş olacağız insallah 💙💙
Orkay 31+2 yim kız bebeğim 🥰 boyu 43 cm kilosu 2.kilo olmuş Şuan erken doğum tehtidim var. Evde yatıştayım 1 cm açıklığım var
Badehandekuzey Orkay maşallah canım benim kızım küçücüktü seninki baya toplanmış🥰 inşallah vaktinde gelir
Badehandekuzey 58Vildan 😂😂😂 evet büyük ama tüm gün okulda canım özele yazdırdım 😂 ben iki oğlan ve kocayla evde kalıyorum 😂 adam işe gidiyor ikisiyle takılacam 😂