Badehandekuzey Kızlar kontrolleri oldunuz mu nedir durumlar? Bugün gittim benim altta batma var normal dedi açıklık yokmuş suyu azıcık fazla dedi baş aşağı dönmüş daha döner dedi 😄🙈 boy 43 cm 2130 kg çıktı önde ilerliyoruz erkek bebiş🌹
Fatmaacylnn Badehandekuzey 29+6 da gittim 42 cm 1.800 gramdı erkek bebiş şimdi 30+5im 33 ken tekrar gitcem, 🥰
bboran 32 de gittim 43 cm 1935 gram oğluşum. Bugun 32+4 cok erken olmasına ragmen bugun galiba nişanım geldi. Doktora fotograf attım nisanmı bu korktum bıraz dedim sadece takma kafana yazmış 😁
Esra1999 bboran bu nasıl bir doktor be nişan gelmiş ve takma kafanamı diyo eğer bebek erken doğma vs bişey olursa direk suç duyurusunda bulunun savcılığa verin bune böyle insan canının önemi kalmamış hiç inşallah vaktinde gelir Bebiş
bboran Badehandekuzey valla takma yazdıda ben sabahtan beri bunu düşünüyorum insan nasıl takmaz ki dimi
Merveeildeniz bboran esas tehlike olan su gelişi bı uzman doktorun yazısında okumuştum nişan 1 ay öncede gelir 2 ay öncede nişan tek başına doğumun başladığının habercisi değildir diyordu. Doğumu başlatmak için tek başına yeterli değil yani