Esmiraa AdaEcem benim 2. Gebeliğim bi kızım var 6 yaşında baya ara verdim ben o yüzden aynı heyecanı ilk defa yaşıyormuş gibiyim valla 😁
AdaEcem Esmiraa ara vermeyi tercih etmedim ama zorlayıcı. Kreş başlayacaklar seneye ben bebeğe daha rahat bakarım inşallah.
Ananasgibiana Ozlemdemir merhaba bende 7+5 hastalığım 2. Bebeğim.1 tane 4.5 yasnnda kızım var cuma günü kalp atışı için gideceğiz inşaallah 🥰 doğum temmuz da inşallah
Ozlemdemir Ananasgibiana bende sezeryanlı olduğum için temmuza denk geliyor iki hafta erken alıyorlar
Zeynep_1212 Shnkh önlem amaçlı kan sulandırıcı başladı doktor ama o da kanamami tetikledi şimdi lekelenmem olduğu için haftada bir progestan iğne günde 3defa da fitil kullaniyorum
Shnkh Zeynep_1212 geçmiş olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın ins benimde iki düşük var önlem amaçlı kan sulandırıcı kulanyrm
Ozlemdemir Ananasgibiana Ben cesaret edemem ama sezeryan da çok korkutuyor beni. Şimdiden ameliyathanenin soğuğunu düşündükçe tedirgin oluyorum
Ananasgibiana Ozlemdemir ben kendim doğum fotoğrafçısıyım😃 doğum bana oldum olası korkunç gelmiyor ilkinde içimde kaldı ikincide deneyeceğim olmadı sezeryan🤗
Ozlemdemir Esmiraa ben bu hafta giderim öğreneli üç gün oldu cuma görünürüm kalp atışını duymak için cumaya kadar 6+2 oluyoruz
Esmiraa Ozlemdemir bende devlette randevu buldum zor bulunuyor biraz. 10 aralıkta gidicem 5+3 olucam o zamana belki kese görünür. Biraz daha beklicektim aslında ama randevu denk gelmiyor aşırı zor bulmak