Esmiraa Ozlemdemir merhaba 4+2 den selamlar 😁 benim 2. Gebeliğim bir kızım var 6 yaşında bende henüz doktora kontrolüne gitmedim 5-6 hafta olsun diye bekliyorum 🌸
Ozlemdemir Esmiraa ben bu hafta giderim öğreneli üç gün oldu cuma görünürüm kalp atışını duymak için cumaya kadar 6+2 oluyoruz
AdaEcem Esmiraa kaçıncı Gebelik 🤲 12 haftalık olsun sonra 20 sonra 35 haftalık 🤲 zaten 36 haftada sonra zman geçmiyor 😂
Esmiraa AdaEcem benim 2. Gebeliğim bi kızım var 6 yaşında baya ara verdim ben o yüzden aynı heyecanı ilk defa yaşıyormuş gibiyim valla 😁
AdaEcem Esmiraa ara vermeyi tercih etmedim ama zorlayıcı. Kreş başlayacaklar seneye ben bebeğe daha rahat bakarım inşallah.
Ananasgibiana Ozlemdemir merhaba bende 7+5 hastalığım 2. Bebeğim.1 tane 4.5 yasnnda kızım var cuma günü kalp atışı için gideceğiz inşaallah 🥰 doğum temmuz da inşallah
Ozlemdemir Ananasgibiana bende sezeryanlı olduğum için temmuza denk geliyor iki hafta erken alıyorlar
Zeynep_1212 Shnkh önlem amaçlı kan sulandırıcı başladı doktor ama o da kanamami tetikledi şimdi lekelenmem olduğu için haftada bir progestan iğne günde 3defa da fitil kullaniyorum
Shnkh Zeynep_1212 geçmiş olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın ins benimde iki düşük var önlem amaçlı kan sulandırıcı kulanyrm