Merhabadunya @“Ozlemdemir” evet kalbi atıyordu ekranda gösterdi ilk haftalarda zararlı diye dinletmiyorlar bugün kan sonucunu göstermek için başka bir doktora gittim dinletti 9+5 ❤️
Ozlemdemir Kubra0021 yaa bende siz ağrısı çok oluyor ikinci gebeliğimden beri sizde de var mı acaba ? Sağ dizimi uzatmadan oturamıyorum. İki dakikadan sonra acayip sızlıyor
Ozlemdemir DidemY yoktur yoktur çok erken daha mercimek kadar bebiş duyulmaması normal 6/7 haftada kesin duyuluyor
Ozlemdemir DidemY rabbim inşallah kucağınızı boş bırakmaz nasip eder… bu kez herşey yolunda olur umarım 🙏 kalp atışı için acele etmeyin ferah tutun gönlünüzü
Gizem9191 Ozlemdemir merhaba annişleeer🌸 biz de 10+3 olarak ortama giriş yapıyoruuuzz😅 inşallah haziran sonu doğum olacak . İstanbul’da yaşıyorum . İlk hamileliğim çokkkk heyecanlı ve mutluyum 🥰🤍☺️
Gunay_Rzayevaaa Ozlemdemir Benim eltimin çocuğu da hiç meyve yemiyorddi. Şimdi psikoloji desdek alıyor inamırmısınız annesinin yediremediyi meyveleri yediriyolar onun 5 yası var .
Ozlemdemir Gunay_Rzayevaaa bizim de 5 yaş ama böyle bir yönteme de başvurmam daha çok piskolojisi bozulur.
Gunay_Rzayevaaa Ozlemdemir Hayır canım çocuğun sağlıklı büyümesine yardımcı oluyor. Biz çociğu öyle bir psikoloq okuluna götürüyoruz orda öğretmenler çocukla arkadaş olup onun yapmak istemediyi şeyleri sevdirerek yapdırlyolar biz çok memmnunuz. Tabi ki de kəndi tərcihiniz