Datlikiz Ozlemdemir merhabalarrr bizde 7+1 haftalığız Erzurum’da yaşıyorum ilk gebeliğim 28 yaşındayımm 🥹
Merhabadunya @“Ozlemdemir” evet kalbi atıyordu ekranda gösterdi ilk haftalarda zararlı diye dinletmiyorlar bugün kan sonucunu göstermek için başka bir doktora gittim dinletti 9+5 ❤️
Ozlemdemir Kubra0021 yaa bende siz ağrısı çok oluyor ikinci gebeliğimden beri sizde de var mı acaba ? Sağ dizimi uzatmadan oturamıyorum. İki dakikadan sonra acayip sızlıyor
Ozlemdemir DidemY yoktur yoktur çok erken daha mercimek kadar bebiş duyulmaması normal 6/7 haftada kesin duyuluyor
Ozlemdemir DidemY rabbim inşallah kucağınızı boş bırakmaz nasip eder… bu kez herşey yolunda olur umarım 🙏 kalp atışı için acele etmeyin ferah tutun gönlünüzü
Gizem9191 Ozlemdemir merhaba annişleeer🌸 biz de 10+3 olarak ortama giriş yapıyoruuuzz😅 inşallah haziran sonu doğum olacak . İstanbul’da yaşıyorum . İlk hamileliğim çokkkk heyecanlı ve mutluyum 🥰🤍☺️
Gunay_Rzayevaaa Ozlemdemir Benim eltimin çocuğu da hiç meyve yemiyorddi. Şimdi psikoloji desdek alıyor inamırmısınız annesinin yediremediyi meyveleri yediriyolar onun 5 yası var .
Ozlemdemir Gunay_Rzayevaaa bizim de 5 yaş ama böyle bir yönteme de başvurmam daha çok piskolojisi bozulur.