danla2711 Eda75 ay hadi hayırlısı inşallah🥰 sen ne hissediyorsun 🥰ben kız hissediyordum ama hislerim yanılttı😂
Eda75 danla2711 ben erkek hissediyorum canım bi kızım var oğluşum olmasını çok istiyorum o iki duyguyu da tadmak adına 🤲 ama hayırlısı neyse o olsun inşallah önce sağlık
Miniginannesi2705 Canoski Eda75 Teşekkür ettim hanımlar 🤍 alışverişte yapmaya başladım yavaştan , bı sürprizle karşılaşmak fena olurdu 😂
Canoski Eda75 cnm.smdi grdum bznustte kalıyor goremiyorum yani bence erkek dgsmez sanmam 😀ama .brz daha bekle.bence erkendende ck.alma derim
Eda75 Canoski daha cinsiyet belli değil canım şimdi senin oğlun varya benziyormu ultason vs onu demek istemiştim aslında 7 haftalığız
Canoski Eda75 cnm çok kck.tahminde bulunmak imkansız 🤦♀️bi tk dha büyüsün bdha at olrmu daha çok minik
Misskokulum banada yorum yapar mısınız özelikle bacak arasına takılı kaldım burda 12 haftalık siz tecrübeli anneler iyi bilirsiniz
Misskokulum Canoski evet canım yuvarlak içine aldığım bacak arası bana göre dikkatli bakınca yuvarlık birşey var ama tam emin olamadım
Canoski Eda75 ay yrmlar karsti😀😀😀 ama.icime gene erkk dgyr ama kck daha bi tık daha büyüsün gene bakalım canim
Iremsvn Kızlaarr benimki kordon mu pipi mi pekii o kadar kız dedi ki doktor öncesinde şüpheye düştüm bende 😅