danla2711 Eda75 ayy benim haftamın yarısındasın ama benimkine bakınca minicik geliyor bu haftalardaki bebişler😂🥰 maşallah baya belli benimkisi 7.haftada nokta kadar gözüküyordu 😂🥹 kese yuvarlak o yüzden ben kız diyeyim🥰 benim oğluşumun kesesi fasulye gibiydi😎
danla2711 Esma5566 kordon böyle gözükmez bence ya 😂 bariz pipiye benziyor bende oğluşumun pipisini hiç görmedim ama seninki pipi yani baya belli
Eda75 danla2711 yuvarlak olupta erkek de olan varmış canım ama öncelik sağlık tabi bi kızım var oğlum olmasını çok istiyorum 😍erkek bebek daha çabuk gelişir derler ama belli olmuyor tabi doktorumda bebeğin büyük dedi 😁
Canoski Eda75 erkek bebek dha gelisikli oluyor canım dgru dems iki oğlumda olrydi 4 er kilo dgdu kizim şimdi 34 haftalik ama minik 😀onlara gore
danla2711 Eda75 ay hadi hayırlısı inşallah🥰 sen ne hissediyorsun 🥰ben kız hissediyordum ama hislerim yanılttı😂
Miniginannesi2705 Konunuzu gördüm şimdi benimde içime şüphe düştü 😂😂 banada erkek dedi doktorum ama anlayanlar bakiverin bı zahmet , kordon olma ihtimali var mıdır
Miniginannesi2705 Canoski Eda75 Teşekkür ettim hanımlar 🤍 alışverişte yapmaya başladım yavaştan , bı sürprizle karşılaşmak fena olurdu 😂
Eda75 Canoski sizce benimki nedir doktor bebeğin büyükmüş dedi belli oluyordu baya 🥰sağlıcakla gelsin inşallah
Eda75 danla2711 ben erkek hissediyorum canım bi kızım var oğluşum olmasını çok istiyorum o iki duyguyu da tadmak adına 🤲 ama hayırlısı neyse o olsun inşallah önce sağlık
Canoski Eda75 cnm.smdi grdum bznustte kalıyor goremiyorum yani bence erkek dgsmez sanmam 😀ama .brz daha bekle.bence erkendende ck.alma derim