hamisbirannee Hga17 ben salı günü yani 10nunda sezeryan olacağım inşallah 37+2 oluyor biraz korku var ama sağlıkla gelir inşallah
yagmurblgl Esrgmss Biz küçük hanımla konuştuk anlaştık doğum tarihi güzel olsun diye 12.12.2024 de gelecek 😂🎀
A_nuur19 Ecem-_ 4 ay sonra nasip oldu yani anladım canım doktor bana korun dedi ama bende korunmadim korunmak istemedim uzun süre sonra olmuştu zaten düşükten sonra sıcağı sıcağına tutar dediiler o yüzden bu ay hala adet olmadım bakalım
Ecem-_ A_nuur19 düşükten sonra iki ay banada korun dedi ben düşük sonrası kuretaj oldum bebek büyük olduğu için ama kanamam ilk ay devam etmişti iki ay dolduktan sonra korunmayı bıraktım
Gamzeeadnx Busraaa17 bugün de bebek kalp atışı hızlı dedi heyecanlıymış biraz ufak ufak sancı gözükmüş tam 3 kere nst 2 kere serum yedim bugün yetişmedi yarın görüşmeye gideceğim düzelmedi yse doğuma alırız dedi ama daha erken bn 1hafta daha beklemek istiyorum
Busraaa17 Gamzeeadnx şuan 36 haftalıktınız sanırım değil mı gelmek istiyo olabılır bebek hayırlısı ile sağlıkla gelsin gelişimini tamamladıysa bi sıkıntı yoksa beklemektense gelsin hayırlı haberler inş yarın güzel haberler alırsın ıns bnde yarın gidicem bakalım
1Papatya__ Ultrasonda sizde de oluyor mu bebeğin kafası büyük çıkıyor. 35+5 deyiz kafası 37 37.5 haftalık. Karnı haftasıyla uyumlu bacakları bi kaç gün küçük. Anlamadım nasıl oluyor😇