yagmurblgl Bizim kızın çok gelesi yok gibi ya😂 38+2 deyiz güya 12 gün kaldı 40 haftaya ama içerde mutlu sanırım 😂💜
Esrgmss yagmurblgl Ayyy inşallah bende bir hafta sonra böyle söylemem 😅 37+4 olduk bizde ama tık yok daha. Çık şükür rahat geçiriyorum hamileliğimi ama artık ağırlaştım kemiklerime aşırı baskı yapıyor onun dışında hiçbir şey yok 🌸
Busraaaaaaaa16 Gamzeeadnx bana da bebek iri diyo🤦♀️🤦♀️34+2 deyiz artık ne yiceğimi şaşırdım siz napıyosunuz bu konuyla ilgili
BerivanLina mervemurat16 son günler bakalım ne zaman gelmeyi düşünüyor bu bebisler 🥰 doğuranlar haber edin bari 😂❤️🥰
1Papatya__ Mhrbnnn bende öyleee:) niyeyse öyle hissediyorum. Kasılmalar ağrılar nefes darlığı mide yanması ter basması. Sizde de oluyor mu
yagmurblgl Esrgmss Biz küçük hanımla konuştuk anlaştık doğum tarihi güzel olsun diye 12.12.2024 de gelecek 😂🎀
Busraaa17 Gamzeeadnx hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş seninki daha iriymiş evet belki alır 37 de konuşursunuz bu hafta netleşir
Gamzeeadnx Busraaa17 bugün de bebek kalp atışı hızlı dedi heyecanlıymış biraz ufak ufak sancı gözükmüş tam 3 kere nst 2 kere serum yedim bugün yetişmedi yarın görüşmeye gideceğim düzelmedi yse doğuma alırız dedi ama daha erken bn 1hafta daha beklemek istiyorum
sacmalamakizim mervemurat16 İnşallah bu ay sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım, Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin, yakında doğumu olanlara da sağ sağlim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. ❤️
hamisbirannee Hga17 ben salı günü yani 10nunda sezeryan olacağım inşallah 37+2 oluyor biraz korku var ama sağlıkla gelir inşallah
A_nuur19 Ecem-_ 4 ay sonra nasip oldu yani anladım canım doktor bana korun dedi ama bende korunmadim korunmak istemedim uzun süre sonra olmuştu zaten düşükten sonra sıcağı sıcağına tutar dediiler o yüzden bu ay hala adet olmadım bakalım
Ecem-_ A_nuur19 düşükten sonra iki ay banada korun dedi ben düşük sonrası kuretaj oldum bebek büyük olduğu için ama kanamam ilk ay devam etmişti iki ay dolduktan sonra korunmayı bıraktım
Busraaa17 Gamzeeadnx şuan 36 haftalıktınız sanırım değil mı gelmek istiyo olabılır bebek hayırlısı ile sağlıkla gelsin gelişimini tamamladıysa bi sıkıntı yoksa beklemektense gelsin hayırlı haberler inş yarın güzel haberler alırsın ıns bnde yarın gidicem bakalım