Cerennn9 ynzl sabah ilk idrarla yaptım. Daha reglime var ama 3 gün bir onceki gebeligimde de 2 gun kala negatif cikmisti kanda beta 60 di tam 3 gun gecikme olunca pozitif oldu test. İnsallah oyledir bakalim regli bekleyecegim
155 emine_moom35 bende bu markanın erken gebelik testi ile öğrendim. Sonuç doğruydu. Öncesi de kullanmıştım yanlış pozitif olmadı hiç
ynzl isimsiz19 eşimi bekleyeceğim ben evden çalışıyorum ama o 5’te geliyor. 4-6 saat idrarı tutup da yapabilirsiniz yazıyordu internette. Tutacağım bakalım ahahah
Kubra001111 emine_moom35 yaa sağlık olsun bebeğim bir gün gerçek pozitifi paylaşacaksn kalbimle inanıyorum
emine_moom35 Kubra001111 soğan kürü sayesinde 28. Gün de regl oldum ama oda güzel bir şey normalde geç olurdu
Kubra001111 emine_moom35 yaa ne güzel duzene biniyorsa yumurtlamanı tahmin etmen daha da kolaylaşır canım soğan kürünü devam et ozaman
emine_moom35 Kubra001111 ederim canım ama eşimle birlikte olduğum dönemde 🥹 Bu ay ameliyat olcak ve sonrasında 3 ay göreve gitcek maalesef biraz zaman kaybımız olacak
Cerennn9 Bahar_123 Reglime az kaldı zaten olmadı biraz daha bekleyeyim bakalım bir kaç gün sonra tekrarlarım.
Kubra001111 emine_moom35 ameliyatını olsun da bari canım vitamin verir doktor kendi kullanmaya devam eder inşallah gorev sonrasındaki ilk ayinizda da bebiş haberi paylaşırsin burda
ynzl isimsiz19 gerçekte bakınca görünmüyor ki. Fotoğrafını çektim buraya atarım diye. Bir baktım fotoda gölge görünüyor şaşırdım ben de ama negatif gibi geldi bana