emine_moom35 Merve-2558 kan vermek istemiyorum zaten sonuç hemen çıkmıyor yine umut edip bekliyoruz birde sonuç yıkmasın 😔
Lemancnr1 S1104 ilk gebeliğim dış gebelikti 100 ile öğrendim ve değer istendiği gibi yükselmediği için sürekli kan verip vajinal ultrasyon yapılıyordu ve bu sureçte çok yıprandım en az bi hafta beklemek istiyorum en azından keseyi göreyim. Kan vermeyeyim umudu
Mrvsmt2502 emine_moom35 ben reglime 4 gün varken artımedin erken gebelik testi değil normal kaset testi ile öğrendim. Burada yalancı pozitif çıkıyor diyorlar ama regle daha 4 gün varken kasette çıktı benim bilmiyorum
Kubra001111 emine_moom35 yaa sağlık olsun bebeğim bir gün gerçek pozitifi paylaşacaksn kalbimle inanıyorum
ynzl Ben de öğleden sonra test yapsam mı diye düşünüyorum bat 6 aralık. Sabah sabah işe hazırlanırken yapmak çok uygun bir zaman olmuyor. Sizce yapsam mı? Testim prodoctor. Olmadı sabah tekrar yaparım ama ilk testi sabahın köründe yapasım gelmedi
Cerennn9 Bende bugün test yaptım. Prodoctor markalı 5 dk sonra bu şekildeydi. Sanki yok reglime 3 gun var tam 6 sinda olmam gerek bekliyorum bakalim.