Cerennn9 Bende bugün test yaptım. Prodoctor markalı 5 dk sonra bu şekildeydi. Sanki yok reglime 3 gun var tam 6 sinda olmam gerek bekliyorum bakalim.
Cerennn9 ynzl sabah ilk idrarla yaptım. Daha reglime var ama 3 gün bir onceki gebeligimde de 2 gun kala negatif cikmisti kanda beta 60 di tam 3 gun gecikme olunca pozitif oldu test. İnsallah oyledir bakalim regli bekleyecegim
155 emine_moom35 bende bu markanın erken gebelik testi ile öğrendim. Sonuç doğruydu. Öncesi de kullanmıştım yanlış pozitif olmadı hiç
ynzl isimsiz19 eşimi bekleyeceğim ben evden çalışıyorum ama o 5’te geliyor. 4-6 saat idrarı tutup da yapabilirsiniz yazıyordu internette. Tutacağım bakalım ahahah
Kubra001111 emine_moom35 yaa sağlık olsun bebeğim bir gün gerçek pozitifi paylaşacaksn kalbimle inanıyorum
emine_moom35 Kubra001111 soğan kürü sayesinde 28. Gün de regl oldum ama oda güzel bir şey normalde geç olurdu
Kubra001111 emine_moom35 yaa ne güzel duzene biniyorsa yumurtlamanı tahmin etmen daha da kolaylaşır canım soğan kürünü devam et ozaman
emine_moom35 Kubra001111 ederim canım ama eşimle birlikte olduğum dönemde 🥹 Bu ay ameliyat olcak ve sonrasında 3 ay göreve gitcek maalesef biraz zaman kaybımız olacak
Cerennn9 Bahar_123 Reglime az kaldı zaten olmadı biraz daha bekleyeyim bakalım bir kaç gün sonra tekrarlarım.
Kubra001111 emine_moom35 ameliyatını olsun da bari canım vitamin verir doktor kendi kullanmaya devam eder inşallah gorev sonrasındaki ilk ayinizda da bebiş haberi paylaşırsin burda