emine_moom35 O kadar hayal kırıklığı yaşadık ki ama elimde bu testten başka test de yok 💁🏻♀️🥹yaptım ama sonuç yine muallakta 🙄güven vermiyor 😃
beyzabs emine_moom35 bende kaset testini aldım bu markanın reglim gecikirse yaparım diye. Ama markayla ilgili o kadar yalancı pozitif duydum ki güvenemiyorum😄 eczacı buda güzel deyip sattı bana😂
Cerennn9 emine_moom35 Benim kanda beta 86 dayken bile negatif gösterdi. Bekledim bende beta degerim 1000 ustu olunca pozitif çıktı ve kaset testi de almıştım ikisi de aynı anda pozitif çıktı. Hiç memnun kalmadigim icin internetten prodoctor aldım.
emine_moom35 beyzabs Ben kendim madur olmama rağmen hafta sonu açık olan eczaneden bir çare bu markayı aldım yoksa tercih etmezdim . Bu arada kaset testi bende hiç yalancı pozitif çıkarmadı Erken testi çıkarıyor
beyzabs emine_moom35 aa öyle mi bilmiyordum bunu. Bir ümit regli tarihimi bekliyorum. Umarım güzel haberler alırız bu ay🙏🏻🥰
emine_moom35 Cerennn9 maalesef bende pişmanım aldığıma ama bekliyim bakalım bugün yarın olmazsam yine yaparım
3girlsb emine_moom35 artimed bendede yalancı negatiflik çıkardı yapıyorum negatif meğer hamileymişim başka bir test yaptım pozitif
Lemancnr1 mor kapak artımed pembe prodoctor kaset teste artımed pembe kapaklıyla kaset testi bugün yaptım mor kapaklıyı 29 kasımda yaptım bat 6
MNesemm Lemancnr1 ay cnm ve de mor kapakliyi yaptım 29 da çıkmadı 30 yaptım senonki gibi çıktı bende beklemedeyim
Cerennn9 Lemancnr1 Benimde bat 6 test yapmaya korkuyorum. Psikolojik mi bilmiyorum acayip bas donmesi ve mide bulantisi var. Bugun prodoctor testim dagitima cikti. Yarin sabah yapsam mi erken mi bilemedim.
kalorisizpatates emine_moom35 benim de bat yarın erken gebelik testi yaptım negatif elendik demek ki🥹
emine_moom35 Merve-2558 kan vermek istemiyorum zaten sonuç hemen çıkmıyor yine umut edip bekliyoruz birde sonuç yıkmasın 😔