Yogurtlupilav Cheryy1 ikinci doğumumda sterilizatör almayacağım, phillips avent wasabi almayacağım, braun harici ateş ölçer almayacağım, bebek yağı almayacağım. Geri kalan tüm kalemleri alırım herhalde. Birde gümüş kapak almam, kalkan ile çok rahat ettim ben.
Nazo77 Yogurtlupilav gümüş kapak pahalı ya almak istiyorum ama kalkan iyi sanki hem akarsa sütleri toplama açısından vs.Fiyat farkıda üçte biri krem vs sürdünüz mü yara oldu mu?
Nazo77 nurmltli61 Bende evdeyim ama tedavilik bir durum olur anestezi almanız gerekirse birkaç saat bebeğe süt verme durumu olmuyor ilk süt sağılıp atılıyor.Benim diş tedavim var mesela alacağım bu sebepten öncesinde sağıp vermek ve sonrasında sağıp atmak için fazla gelen sütte sağılıyormuş ilk 3-5 ay süt olayı ancak düzene giriyormuş.
Yogurtlupilav Nazo77 krem sürdüm, hassaslaşma oldu gerçekten. Yara olmadı ama kalkan teması kesti ve ben neredeyse hep hava alan başlığını kullandım. Birde hassaslaşma olduğunda ayva çekirdeğini jel haline getirip kullanıyordum iyi geliyordu
Emsal_swvinc1 Ebrarhcr aklınızda bi liste varmı peki bebek için yapacağınız alışverişte kış bebeği olacak o yüzden kafamda çok karşıklık var
Emsal_swvinc1 Civeleksu kullanışlı mı peki sütün akış hızını değiştiriyor diye okumuştum bi yerde ama sezeryan doğum olacağı için süt sıkıntısı da çekmek istemiyorum emin olamadım , elektrikli önerebileceğiniz bi marka var mı kullanıp memnun kaldığınız
-sum- Kubra0616 merhabalar ne kadar güzel anlatmissiniz çok teşekkür ederim ☺️ hep mi yoktu göğüs ucunuz ? Benim hep yoktu da Sonradan düzelen birşey mi acaba diye merak ediyorum. Söylediğiniz yöntem aklımda olucak 🌼🙏🏻
Kubra0616 -sum- Rica ederim ne demek 😊 Evet hep yoktu göğüs ucum. Ama emzirdikce oluştu. Bebeğim zor tutmuştu ama bu zorlanmanin bir sebebi de hem dil hem de dudak bagi olmasıydı. Şimdi 2. Gebeliğim 21. Haftadayim. Şimdiden belirginlesmeye başladı. Bu sefer sorun olmayacak sanırım.
Pinar06- Cheryy1 minik cam şişeler mor kurdelalar yaptım etiket bastırıp yapıştırdım kurdeleye trendyoldan da deniz kızı ahşap buzdolabı magneti aldım çok uygun fiyatı kartlar çıkarttım deniz kızlı ismini yazdım yapıştırdım mor kurdela aldım çikolataları sardım ismini çıkarttırdım pleksi yapıştırdım lila tül aldım küvez eteği yaptırdım terziye kurdela ile kapı süsü de kendim yaptım görsel eklemeyi bilmiyorum ama çok şık oldular - Cheryy1
Bnguuu_102 -sum- ohlalakolala sayfanın adı trendyolda yazarsanız çıkıyor tekrar bulamazsabız link göndereyim açamadım şuanda 😊
Zeynep2525 Bnguuu_102 ayy çok teşekkür ederim ❤️❤️ güzel örmüş eline sağlık, bebişiniz de güzel günler de kullansın
-sum- Bnguuu_102 teşekkür ederim benim de doğumum nasipse nisanin sonu 3-6 aylık stok güncellenince alayım bende takım yapayım ☺️