Emsal_swvinc1 Civeleksu kullanışlı mı peki sütün akış hızını değiştiriyor diye okumuştum bi yerde ama sezeryan doğum olacağı için süt sıkıntısı da çekmek istemiyorum emin olamadım , elektrikli önerebileceğiniz bi marka var mı kullanıp memnun kaldığınız
Yogurtlupilav Nazo77 krem sürdüm, hassaslaşma oldu gerçekten. Yara olmadı ama kalkan teması kesti ve ben neredeyse hep hava alan başlığını kullandım. Birde hassaslaşma olduğunda ayva çekirdeğini jel haline getirip kullanıyordum iyi geliyordu
Emsal_swvinc1 Ebrarhcr aklınızda bi liste varmı peki bebek için yapacağınız alışverişte kış bebeği olacak o yüzden kafamda çok karşıklık var
-sum- Kubra0616 merhabalar ne kadar güzel anlatmissiniz çok teşekkür ederim ☺️ hep mi yoktu göğüs ucunuz ? Benim hep yoktu da Sonradan düzelen birşey mi acaba diye merak ediyorum. Söylediğiniz yöntem aklımda olucak 🌼🙏🏻
Kubra0616 -sum- Rica ederim ne demek 😊 Evet hep yoktu göğüs ucum. Ama emzirdikce oluştu. Bebeğim zor tutmuştu ama bu zorlanmanin bir sebebi de hem dil hem de dudak bagi olmasıydı. Şimdi 2. Gebeliğim 21. Haftadayim. Şimdiden belirginlesmeye başladı. Bu sefer sorun olmayacak sanırım.
Pinar06- Cheryy1 minik cam şişeler mor kurdelalar yaptım etiket bastırıp yapıştırdım kurdeleye trendyoldan da deniz kızı ahşap buzdolabı magneti aldım çok uygun fiyatı kartlar çıkarttım deniz kızlı ismini yazdım yapıştırdım mor kurdela aldım çikolataları sardım ismini çıkarttırdım pleksi yapıştırdım lila tül aldım küvez eteği yaptırdım terziye kurdela ile kapı süsü de kendim yaptım görsel eklemeyi bilmiyorum ama çok şık oldular - Cheryy1
Bnguuu_102 -sum- ohlalakolala sayfanın adı trendyolda yazarsanız çıkıyor tekrar bulamazsabız link göndereyim açamadım şuanda 😊
Zeynep2525 Bnguuu_102 ayy çok teşekkür ederim ❤️❤️ güzel örmüş eline sağlık, bebişiniz de güzel günler de kullansın
-sum- Bnguuu_102 teşekkür ederim benim de doğumum nasipse nisanin sonu 3-6 aylık stok güncellenince alayım bende takım yapayım ☺️
Bnguuu_102 Zeynep2525 inşallah canım yaşlı bir tanıdığına veya akrabaları ip alıp versen severek örerler aslında yakınında kimse var mı öyle komşu falan ☺
Zeynep2525 Bnguuu_102 annemin gözleri iyi değil o örer de, bende instagram sayfalarına filan bakıyorum ondan sordum size de. Başka da öyle etrafta anlayan biri yok maalesef.
Bnguuu_102 Zeynep2525 anladım canım üzüldüm bende örme yelek sonuçta herkes yapamıyor ya sen isteyince 😊🥲 instagram sayfalarında da güzelleri oluyor 🥰