Cheryy1 ihtiyaçlar aslında kişiye özel bence. Bir anneye aşırı gerekli geleni diğer anne neredeyse hiç kullanmıyor. Sosyal medya zaten ne popüler olursa ona ihtiyacın varmış gibi gösteriyor. Benim tecrübem mesela her güne ¾ bez koymuştum bana o yetmedi birde sarılıktan birkaç gün daha kaldık ekstra evden bez istedim. bezi bol al yanına. Çocuk ne kadar sıklıkla kaka yapacak belli olmuyor, belki sanada lazım olacak. Onun dışında kıyafeti kalacağımız gün sayısı kadar ikişer tane koymuştum. Fazladan kaldığımız günler için yeniden istemiştim evden. Göğüs kapaklarından hiç kullanmadım göğüs pedi kullanmadım aldım ama ihtiyacım olmadı herkes çok gerekli diyordu ihtiyaç olmadı. Yani bu aslında anne bebek size özel durumlar bence. Süt sağmak için bir şey almamıştım ama evden çıkarken bırakmak yada yanıma süt almak için sağmam gerekti manuel pompa aldım. Benimki olmasada olurdu ama sağım yapması gereken anneler için ihtiyaç ve muhtemelen manuel de zor gelir gerekene. Senin doğum zamanın ne zaman hangi mevsim onlara göre de düşün canım🌻