Gami98 Biz de Melis koymaya karar verdik , eşim koydu benim çok istediğim başka bir isim vardı onun dışında ne olursa olsun nötrdüm ama bu isim hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum..
tosuncuk25 🧿💙 Oğluşuma Poyraz, Kuzey, Atlas isimlerinden birini dusunuyoruz 🧿💙 sizler ne dusunuyorsunuz?
Leora sevimlikek bende güneş koymak istiyordum 2018 de oğluma hamileyken kız olsaydı eğer. Şimdi hamileyim kızım olacak çok fazla güneş ismi var diye bi tereddütte kaldık 🙈 siz ne düşünüyorsunuz çok yaygın olması hakkında
Meltemanneolsun Lleeyyllaa çok güzel geliyor kulağa 🥰 tunahaaaannn bak seslenince de güzel. 😅😅 Oğlum olursa ben de Tunahan istiyorum
Balbebek012 SooMin Ece Melek Zeynep Defne Nur Nisa Eda Elif Melis Deren Seren İnci İpek Arya Alya Mina Mira ❣️❣️❣️ Kerem Kerim Selim Çağrı Çağatay Mert Kaan Burak Can Berker Çınar Oğuzhan Hakan Hünkar Bu isimler güzel bence 💕💕💕 18+3 teyiz daha cinsiyeti ögrenemedim kız olursa Ece erkek olursa Selim e karar verdim ❣️❣️❣️❣️
kbra92 SooMin Benimde oğlum olucak isim için erken sağlıkla doğarsa inşallah Kayra ,Buğra,Uras,Ege Ve Göktuğ olarak düşünüyorum ama nette değil Bunlerdan birini seçeceğim inşallah 🤲
hamisbirannee Benim de oğlum olucak eşim babasının ismini koymak istedi Muammer bende Emir ismini koymak istiyorum Muammer Emir olmasına karar verdik
MiracAlpinannesi SooMin İlk oğlumun adı Miraç Alp 💙 2.oğluma hamileyim asla isim bulamamıştık. 17 kasımda eşimin abisi vefat etti hepimiz ailece zor günler geçirdik hep bebek bizim umudumuz olacak dedik ve ismini Umut koymaya karar verdik 💙
Dilekveuzum Oğlum Sarp, doğacak kızımda Umay olacak kısmetse 🎈 Yeğenlerim de Arda, Aras, Azra, Pera ve Parla 🌸
Duruu3 Dilekveuzum oğlumun ismi Selçuk Aras 💙kızımın ismi Nehir ❤️ şimdi 3 numaramızı bekliyoruz inşallah erkek 💙🧿 düşündüğüm isimler Asil Han Cihangir Atakan Alper daha karar veremedik 🥰
Durunun_kardesi Allah izin verirse Oğlum olacak 💙🧿🤲 Ve ismini Ata koyacağız inşallah 🤲 yani Ata Öztürk olacak soyismimizle beraber 🥰🤲🤲🤲🧿🧿
Psikoanne Bizim cinsiyeti belli değil ama kız ve erkek için bunları not almıştım ; Diyar ,Efe,Atlas ,Toprak ,Ayaz Helin ,Afra ,Ceylin ,Sidra ,Beyza ,Ahsen ,Eslem ,Neva, Dilan,Zişan ,Nisa