Durunun_kardesi Allah izin verirse Oğlum olacak 💙🧿🤲 Ve ismini Ata koyacağız inşallah 🤲 yani Ata Öztürk olacak soyismimizle beraber 🥰🤲🤲🤲🧿🧿
Psikoanne Bizim cinsiyeti belli değil ama kız ve erkek için bunları not almıştım ; Diyar ,Efe,Atlas ,Toprak ,Ayaz Helin ,Afra ,Ceylin ,Sidra ,Beyza ,Ahsen ,Eslem ,Neva, Dilan,Zişan ,Nisa
_tugce1 Yuuki Çok kararsızım 27.haftadayım isim net değil Yaman, Demir, Yamaç sizce hangisi güzel yardım pleaseee🐣
edagll Gamzeeadnx Oğlumuz olsaydı Ömer Ali Ömer atlas Ömer asil gibi isimler düşünmüştük Kızımız olacak 31. Haftadayiz isim bulamadık henüz 🤣
Betusmsr Arkadaşlar bana da yardımcı olun Mustafa isminin yanına anlamı güzel bir isim bulamıyorum 32 deyim
betul4444 Betusmsr mustafa aras güzel olabilir benim cinsiyet henüz belli değil kız olacak hissediyorum ama:)
tugbatsz Yuuki Oğlum olacak inşallah. İsmini Toprak koymaya karar verdik. Kimsede olmayan kimsenin kaderini taşımayacak inşallah. Hayırlısıyla gelsin 🩵
Esmatayyan Karakurt ağır ve güzel değil annesi olarak istediğini sen koy ama genede ortak karar olsun
Mues Karakurt bence güzel kibar ismi anlamıda güzel venimde eşim malik ismini koymayı düşünüyo bakalm 🙂
Esmatayyan Hamileyim şuan son iki ayım kız dediler önce Zeynep mira yaptık isimli takım sonra erkek dediler mert Aras koyduk 👶🏻🩵