Balbebek012 SooMin Ece Melek Zeynep Defne Nur Nisa Eda Elif Melis Deren Seren İnci İpek Arya Alya Mina Mira ❣️❣️❣️ Kerem Kerim Selim Çağrı Çağatay Mert Kaan Burak Can Berker Çınar Oğuzhan Hakan Hünkar Bu isimler güzel bence 💕💕💕 18+3 teyiz daha cinsiyeti ögrenemedim kız olursa Ece erkek olursa Selim e karar verdim ❣️❣️❣️❣️
kbra92 SooMin Benimde oğlum olucak isim için erken sağlıkla doğarsa inşallah Kayra ,Buğra,Uras,Ege Ve Göktuğ olarak düşünüyorum ama nette değil Bunlerdan birini seçeceğim inşallah 🤲
MiracAlpinannesi SooMin İlk oğlumun adı Miraç Alp 💙 2.oğluma hamileyim asla isim bulamamıştık. 17 kasımda eşimin abisi vefat etti hepimiz ailece zor günler geçirdik hep bebek bizim umudumuz olacak dedik ve ismini Umut koymaya karar verdik 💙
Gami98 Biz de Melis koymaya karar verdik , eşim koydu benim çok istediğim başka bir isim vardı onun dışında ne olursa olsun nötrdüm ama bu isim hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum..
tosuncuk25 🧿💙 Oğluşuma Poyraz, Kuzey, Atlas isimlerinden birini dusunuyoruz 🧿💙 sizler ne dusunuyorsunuz?
Leora sevimlikek bende güneş koymak istiyordum 2018 de oğluma hamileyken kız olsaydı eğer. Şimdi hamileyim kızım olacak çok fazla güneş ismi var diye bi tereddütte kaldık 🙈 siz ne düşünüyorsunuz çok yaygın olması hakkında
Meltemanneolsun Lleeyyllaa çok güzel geliyor kulağa 🥰 tunahaaaannn bak seslenince de güzel. 😅😅 Oğlum olursa ben de Tunahan istiyorum
hamisbirannee Benim de oğlum olucak eşim babasının ismini koymak istedi Muammer bende Emir ismini koymak istiyorum Muammer Emir olmasına karar verdik
Dilekveuzum Oğlum Sarp, doğacak kızımda Umay olacak kısmetse 🎈 Yeğenlerim de Arda, Aras, Azra, Pera ve Parla 🌸
Duruu3 Dilekveuzum oğlumun ismi Selçuk Aras 💙kızımın ismi Nehir ❤️ şimdi 3 numaramızı bekliyoruz inşallah erkek 💙🧿 düşündüğüm isimler Asil Han Cihangir Atakan Alper daha karar veremedik 🥰