Nurpoyrz GamzeeeYigittt 9aralık sezaryen tarihimiz bizim günümüz kesinleşti.Hepimiz sağlıkla güzellikle kavuşalım bebeklerimize🤍🤲🏻
Asya-asel Kizlar 36 +3 ama hiç hamile değilim gibi hareketli ama ne ağrı ne de başka birşey normal mi ,l🥹
Begleyna Asya-asel aynıyız sizinle. Benimde normalde hiç ağrım birşeyi yok bebekte çok hareketli ama dün gece ara ara Bi ağrı girdi yokladı gibi oldu. Bebeğinizin cinsiyeti nedir 😊
BerivanLina GamzeeeYigittt bnmde 3. Gebelik normal olacak 38+4 teyiz son gün 12 Aralık gösteriyor umarım kendi sancım gelir 😂
Okuyanannem BerivanLina aynı benim de ikinci gebelik 38+2 iyice ağırlaştım bakalım ne zaman gelecekler
100924 GamzeeeYigittt az önce bende aynı postu açtım sizinkini görmeden 😂 ama ayrı bir heyecan sardı beni bugün çarşamba günü kontrolümüz var bakalım doktor neler söyleyecek
M3007 GamzeeeYigittt aralık 10 sezeryan tarihimizi aldık çok az kaldı herkes sağlıkla kucagına alsın inşallah 🥰
KurabiyeninAnnesi123 GamzeeeYigittt son 5 günüm kaldı duygu karışımı içerisindeyim ilk dogumumda bilgisizdm rahat geçmişti bu dogumda sürecin nasil işlicegini bildgm icin korku sardı dörrt bir yanımı heycan da var kızımı nasl birakip gidicem telaşı da ayri bir yandan
sacmalamakizim GamzeeeYigittt Bende 35+6’yım ikinci bir kızım olacak, pazartesi günü doktor gün verecek, oldukça heyecanlıyım sizin gibi, tek istediğim şey sağlıkla gelmesi inşallah. 🥹❤️
Rabia4207 GamzeeeYigittt haftamız hemen hemen aynı yarın tam 37 olucaz dr 16 Aralığa sezeryan günü verdi ama anestezi konusunda spinal mi olsam genel mi olsam karar veremiyorum
Rabia4207 Serrabade ayyy dr bizede 16 Aralık için sezeryan günü verdi anestezi seçiminde çok kararsızım bende spinal mi olsa genel mi
Nurpoyrz GoncaArslan48 Bizim de 9aralık 🥹ilk sezaryenim olucak hem stres hem heyecan çok değişik duygular anestezi nasıl olucak acaba sizin
FKRKS29 GamzeeeYigittt bizde 40+2 yizzz Kasım da bekliyorduk paşayı ama Rabbim demekki aralıkta nasip etcek 😅🥰 insAllah hayırlısı ile sağlık ile alırız kucagimza ilk gebelik normal doğum bekliyoruz bakalım yarın kontrolumuz var😅
Ezgik93 FKRKS29 ben de tam 40oldum ve vajinal olsun diye bekliyoruzz😳😳 sancımız falan var mı acabaaa benim kızda tık yok