Rabia4207 Serrabade ayyy dr bizede 16 Aralık için sezeryan günü verdi anestezi seçiminde çok kararsızım bende spinal mi olsa genel mi
Nurpoyrz GoncaArslan48 Bizim de 9aralık 🥹ilk sezaryenim olucak hem stres hem heyecan çok değişik duygular anestezi nasıl olucak acaba sizin
FKRKS29 GamzeeeYigittt bizde 40+2 yizzz Kasım da bekliyorduk paşayı ama Rabbim demekki aralıkta nasip etcek 😅🥰 insAllah hayırlısı ile sağlık ile alırız kucagimza ilk gebelik normal doğum bekliyoruz bakalım yarın kontrolumuz var😅
Ezgik93 FKRKS29 ben de tam 40oldum ve vajinal olsun diye bekliyoruzz😳😳 sancımız falan var mı acabaaa benim kızda tık yok
Begleyna GamzeeeYigittt 36+3ten merhabaa. Doğum tarihi henüz belli değil uygulamaya göre 26 Aralık ama bakalım ne zaman gelicek😂
Fatos-90 Begleyna aynıyız sizinle benim de bugün 36+3.Doktor 23 aralığa gün verdi 2.sezeryanım olacak.
ayse5858 GamzeeeYigittt aynı hafta aynı gün bende perşembe günü gidicem ilk gebelik bakalım ne zmana gün vericek bebiş dönmedi malesef sezeryan olucam
Begleyna Asya-asel aynıyız sizinle. Benimde normalde hiç ağrım birşeyi yok bebekte çok hareketli ama dün gece ara ara Bi ağrı girdi yokladı gibi oldu. Bebeğinizin cinsiyeti nedir 😊
Asya-asel Begleyna erkek sizinki 🥹 hep olurdu ayakta ağrım felan şimdi çok rahatım o yüzden garibime gitti
Bebekk38 GamzeeeYigittt 38+2 olduk 3.normal Doğum olacak inşallah.. ama pasamin gelmeye niyeti yok gibi.. sancı bekliyoruz ama yok daha yarın kontrolümüz var bakalım nolacak
Emineaygul Bebekk38 bizde 38+2 deyiz benim ilk gebeligim kendi sancım gelir inşallah Suni sancı istemiyorum sizin ilk dogumunuz kac haftalikken olmuştu belirtileriniz neydi
GoncaArslan48 Nurpoyrz ilk bebeğimde genel olmuştu tek olumsuz yanı uyanırken çok acı hissetmiştim doktorum bunda belden iğneyle uyuşturalım çok daha konforlu olacak dedi ben istemedim korkuyorum çünkü 🙈
Senam1 @Bebekk38 @BerivanLina bende 39 +0 üçüncü doğumum olacak diğer ikisine göre bunda daha çok korkuyorum nasıl olacak
BerivanLina Senam1 yaa bende bende herkes dalga geçiyor sanki ilk doğumun mu diye ama yinede korkuyorum napcaz biz
zeynepramo GamzeeeYigittt 36+4 den selamlar 🥰 pazartesi kontrolümüz var bakalım hayırlısı henüz doğum için bisey denmedi normal olarak gözüküyor ☺️
Begleyna zeynepramo sizinle de 1 gün var aramızda bizde bekliyoruz perşembe kontrolüm var bakalım ne olacak 😊 normal doğum düşünüyorum bende
Esinti- Bizim de 4 aralık 🥹 çok heyecanlıyım ilk doğumum ve sezeryan olucak değişik duygular içindeyim gerçekten🥲
Mert23 Esinti- benimde sezeryan günüm 4 aralık ikinci olacak korku endişe heyecan gece hiç uyuyamıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hatseum12 GamzeeeYigittt 37 şuan tam. Yarın 37+1 de geliyor kızım. Bu gece aynı bedende son günümüz💖🌸
Ecesunurnazperi Ben yarın 2. Sezeryanımı olacağım Allah izin verirse ilkinde birşey bilmediğim için heyecanlıydım şimdi neler yaşayacağımı bildiğim için 😄hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸