Esra1999 Roniderya valla diyorlar ya uyuyabildiğin kadar uyu bebek doğsun hiç uyuyamazsın anasını satim uyusak uyuruz olmuyo nefes çıkmıyo bebek batıyo sürekli
Morsalkim Tubishhhlinaaa yaptığı da sap sup canım kıyafetleri aldın mı çantanı hazırladım mi ben daha zıbın falan almadım
Tubishhhlinaaa Morsalkim ciddimisin neden bu kdar geç kldın. Ben liste yaptım hepsini aldım bi pompa kaldı
Esra1999 Tazeanne23_ 😂😂😂 al karnını kucağına yürü boş ver basıl rahat ediyorsan öyle yap ben geceleri üstü açık yatıyorum nefesim kesiliyo kalın bişey üstüme gelince
Esra1999 Rabiamina Hemde ne ağrı yürüdüğüm an vajinamda aşırı baskı uygulanır şekilde ağrı giriyo dün 2 tur attım yürüyüş için kendimi zor eve attık çok kötü bi ağrı
Rabiamina Esra1999 benim evin içinde bile vuruyor olduğum yerde kalıyorum. Büyüdükleri için galiba hareketleri acıtıyor artık
Esra1999 Elfnr_ aynen olabilir 36. Haftamda randevum var gidicem tahlil verdim ona göre bişey der artık
Esra1999 Luna93 gel bacım gel maksat birbirimize yardımcı olmak bildiklerimizi yaşıcaklarımızı aktarmak
Esra1999 ES_es-Es aynen bende aynı durumdayım bazen taş gibi yapıyo ovalaya ovalaya yumuşatıyorum hanfediyi😂😂
Esra1999 Yenianne6161 ayyy bende aynı durumdayım çıksın da babasının kartını patlatalım kızına ayrı bir kıyamıyor😂😂😂
Esra1999 Morsalkim sen benim evi gör büyük bi temizlik yapıcam ama ne zaman halılar yıkanıcak perdeler camlar duvarlar silinince dolaplar düzelicek bebek beşiği kurulacak kim yapıcak hepsini ben ama gücüm yok kocamın izin günlerinde sıkıştırıcam hepsini😂😂
Asli98- Esra1999 34+2 olduk bugün bir anda o kadar çok ağırlaştım mide yanmalarım ve sırt ağrılarım başladı ki bazen oturup ağlamak istiyorum ve bunlar bir anda oldu 😂
Esra1999 Asli98- aynen ben mide yanmasından çok çektim ilaç kullanmayı sevmem ama mide için ilaç verdi doktor mükemmel akşam yatmadan önce bi ölçek içiyorum ohhh mis yanma falan olmuyo yoksa afedersin çok kusuyordum yanmasından
Esra1999 Aygulalakbar_24 bebek büyüyo ya içinde hareketleri azalabiliyo bazen sertleşme olupta hareketsizlik hissedersen doktora git direk ama arada hareket varsa korkma biley olmaz bende de arada oluyor alanı dar olduğunda kısıtlı hareket ediyo
Ssssserapppp Aygulalakbar_24 benimde azaldı gibi bi telaş yaptım bilemedim gitsemmi acile. Siz naptiniz?
Esra1999 b-bg mesela benim profile girin 3 nokta olucak yukarda orayı tıkla takip et yazıyo tümünü takip et tıkla ve takip etmiş oluruz birbirimizi
Asli98- Esra1999 bende hiç sevmem bende geceleri içiyorum size ne verdiler ben gaviscon kullanıyorum ama yarım saat etkisi oluyor sonra yine yanmaya başlıyor aynen bende neredeyse mide yanmasından kusacağım
Aygulalakbar_24 Esra1999 hic haraket etmedi diyemem gun erzinde hereket var amma onceki hereketlere nisbeten azaldi