Ayse3478 Swan97 bende de durum aynı bakalım muaneye gidince sorucam nişan içinde sümüksü oluyor falan diyorlar normal akıntı mı yoksa nişan mı anlayamadım
Rabiamina Esra1999 sizlerde de kasık ağrısı başladı mı? 2 gündür hareket ettikçe kasıklarım çok ağrıyor
Esra1999 Rabiamina Hemde ne ağrı yürüdüğüm an vajinamda aşırı baskı uygulanır şekilde ağrı giriyo dün 2 tur attım yürüyüş için kendimi zor eve attık çok kötü bi ağrı
Aygulalakbar_24 Rabiamina Ssssserapppp Haraket yapiyor sadece azaldi o yuzden gitmedim bi yere mesale. Bezen talas yapiyorum gidiyorum bi bakiyorum hereket var
Esra1999 Elfnr_ aynen olabilir 36. Haftamda randevum var gidicem tahlil verdim ona göre bişey der artık
Elfnr_ Tugceyildirim61 kasık ağrınız nasıl oluyor benim adet olacakmışım gibi ağrıyor ya sıkıntı çöküyor kasıklarıma ayrıca alt taraf kemiklerim acıyor
Rabiamina Tugceyildirim61 dün gece beni de uyutmadı da bu gece iyiyim. Gündüz hareket halindeyken vuruyor olduğum yerde kalıyorum çok ağrı yapıyor. Bir de hıçkırıkları çok tuhaf hissettiriyor beni 😊
Tugceyildirim61 Elfnr_ sızlama şeklinde ve rahatsız edici aynı zamanda çok kasılıyorum. Regli ağrısı gibi değil
Esra1999 Luna93 gel bacım gel maksat birbirimize yardımcı olmak bildiklerimizi yaşıcaklarımızı aktarmak
Esra1999 ES_es-Es aynen bende aynı durumdayım bazen taş gibi yapıyo ovalaya ovalaya yumuşatıyorum hanfediyi😂😂
Ssssserapppp Esra1999 merhaba 35 +2 olduk sayilirimi ☺️ kasilmalarim arttti benimde, özellikle 34 den beri hamile hissetmeye başladım kendimi, sanki 34 den sonra zorlanmaya başladım gibi. Siz?
Yenianne6161 Merhaba 33+4 üz. Sürekli tuvalete çıkma devam. Bir de artık heyecan vs sabırsızlık başladık ağırlaştık, zaman geçmiyor kızımı artık karnımın dışında sevmek istiyorum 😃😃
Esra1999 Yenianne6161 ayyy bende aynı durumdayım çıksın da babasının kartını patlatalım kızına ayrı bir kıyamıyor😂😂😂
Morsalkim Esra1999 Tubishhhlinaaa evim pis ne yemek derdi bitiyor ne koca derdi ne temizlik 😃 ama ortada ben yokum 😃😃😃
Esra1999 Morsalkim sen benim evi gör büyük bi temizlik yapıcam ama ne zaman halılar yıkanıcak perdeler camlar duvarlar silinince dolaplar düzelicek bebek beşiği kurulacak kim yapıcak hepsini ben ama gücüm yok kocamın izin günlerinde sıkıştırıcam hepsini😂😂
TUGBABC Morsalkim ben de öyleyim 🤭 halsizlik çok oluyor, yemeği bile oturarak yapıyorum artık, mutfağa sandalye koydum, bacaklarıma bir anda halsizlik geliyor o anda nefes darlığı da oluyor, 34+6 yim bu halsizlik sizde de oluyor mu
Morsalkim Tubishhhlinaaa yaptığı da sap sup canım kıyafetleri aldın mı çantanı hazırladım mi ben daha zıbın falan almadım