Esra1999 b-bg mesela benim profile girin 3 nokta olucak yukarda orayı tıkla takip et yazıyo tümünü takip et tıkla ve takip etmiş oluruz birbirimizi
TUGBABC Morsalkim ben de öyleyim 🤭 halsizlik çok oluyor, yemeği bile oturarak yapıyorum artık, mutfağa sandalye koydum, bacaklarıma bir anda halsizlik geliyor o anda nefes darlığı da oluyor, 34+6 yim bu halsizlik sizde de oluyor mu
Rabiamina TUGBABC benim acıktığımda bir de yorulduğumda oluyor halsizlik. O an olduğun yerde hemen otur. Tansiyon düşüklüğü de olabiliyor çünkü. Uzun süreli aç durma ara öğünler ye bir de
Morsalkim TUGBABC olmaz mı enerjim çok yüksek bir insandım asla yorulmazdim titizlik hastalığım vardı şimdi dus alaCak.halim.yok böyle olunca da geriliyorum ama çok agirlastim halsizlestim sadece yemek yapabiliyorum çocuğumu bile yikayamiyorum
Esra1999 TUGBABC halsizlik çok ayakta kalınca oluyor ben direk uzanıyorum valla bel ağrısıda eşlik ediyo yanında
Bluebey Benim bebis gece hic hareket etmiyo ben uyuyorum oda uyuyo galiba bazilari yazmis bebekten uyuyamiyorum diye sizlerde nasil
Asli98- Esra1999 bende hiç sevmem bende geceleri içiyorum size ne verdiler ben gaviscon kullanıyorum ama yarım saat etkisi oluyor sonra yine yanmaya başlıyor aynen bende neredeyse mide yanmasından kusacağım
Rabiamina Esra1999 benim evin içinde bile vuruyor olduğum yerde kalıyorum. Büyüdükleri için galiba hareketleri acıtıyor artık
Ssssserapppp Aygulalakbar_24 benimde azaldı gibi bi telaş yaptım bilemedim gitsemmi acile. Siz naptiniz?
Aygulalakbar_24 Rabiamina Ssssserapppp Haraket yapiyor sadece azaldi o yuzden gitmedim bi yere mesale. Bezen talas yapiyorum gidiyorum bi bakiyorum hereket var
Ayse3478 b-bg banada düştü diyorlar üste gögüs altında boşluk olduğu için düştü diyorlar ama bende anlamam
Aygulalakbar_24 Esra1999 hic haraket etmedi diyemem gun erzinde hereket var amma onceki hereketlere nisbeten azaldi
Rabiamina Aygulalakbar_24 yeri daraldığı için hareketleri artık daha az. Ama sırtınızı bir yere yaslayin uzanır pozisyonda oturun bakın hareket ediyor mu? Ya da yatınca harekete geçmiyor mu? Benim geceleri uyanık oluyor mesela bir oraya bir buraya gotunu kafasını yaslıyor ayağını bile anlıyorum artık dokununca