Eslem01 bridetobe korkma canım içini ferah tut insallah sağlıklı bi sekilde kucağımiza alacağız bende yarın tekrarlicam testlerle kafayı yedim😂 bende çok fazla ağlama istegi oluyo sende var mi belirti falan?
bridetobe Eslem01 bende tekrarlıcam sabah ☺️ Ya ben hala tedirginim temkinli davranıyorum . Eşim her hareketime yavaş yavaş diyip duruyor 😂😂
bridetobe Eslem01 yok hiç ağlama isteğim yok. Sadece yağlı yemekler kötü geliyor yemek istemiyorum . O da acaba ilaçlardan mı diye şüphedeyim
Glsmdzn meltemocak bende kan pıhtılaşmasın diye iğne vuruluyorum ama dört gün sonra bitiyor korkuyorum çoğu kişi pıhtılaşmadan diyor
meltemocak Glsmdzn benim kanamam olduğu için kan sulandiriciyida kesmişlerdi benim için zor bir süreçti
Eslem01 bridetobe olabilir canım ben bugün de tekrarladım testi daha da koyu çıktı yarın da kan verecem Insallah guzel haberler alırız
bridetobe Eslem01 bende yarın kan vereceğim hayırlısı ile bakalım . Haberdar et beni kaç çıkacak acaba 😍
bridetobe Tupbebekannesi memnun kaldım ben sende memnun kaldın mı ? Doktorun hastane doktorlarından biri miydi
bridetobe Eslem01 özel hastaneye geldim şimdi vermeye . Sağlık ocağında yokmuş burada . Aynı merkezde verin diyorlar hep . Ama değerinde devlete giderim
Eslem01 bridetobe verdim ben de sağlık ocağında barkodu aldım internetten bakarım bikac saate senin sonucun kacta cikar
cilm kızlar inşalalh hepiniz hamilesinizdir. 🙏 bende aşılamalardan sonuç alamadım tüp bebek için başka doktora gidecez eşim izin alabilirse bakalım.. Ankara memorial hastanesine gitmeyi düşünüyorum orda yaptırıp olumlu sonuç alan varmı acaba
bridetobe cilm orayı hiç araştırmadım canım ben muammer doğan a gittim fiyat olarak da çoğu yerden uygun açıkcası . Bi de tüp bebek de olma şansı daha yüksek . Aşılama da çok az oluyor . Muammer doğan Hrs hastanesi ile anlaşmalı