Mucize7979 bridetobe 2 gün arayla kan verin. Ben de 6. Gün öğrenmiştim. Eşime bile söyleyemedim. Tekrar kan verip yükseldiğini görünce söyledim🤗
Mucize7979 Aysesiz benim doktorum istanbulda. Gerçekten alanında çok iyi. Ama Ankarada da vardır mutlaka
Eslem01 bridetobe benim ilk yaptığım marketten alınan gebelik testiydi bugunki yaptigimi eczaneden aldım bilerek farklı marka aldım bazı test markaları bozuk olabiliyor diye bide marketten aldığım için çok güvenemedim
bridetobe Eslem01 bende şimdi gidip başka marka aldım yarın da onu yapcam. Ben hala inananıyorum korkuyorum kötü bişey olur diye. İlkinin etkileri 😪😪😪
meltemocak Glsmdzn genetik test yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı birde benim rahmim ikiz bebeği kaldırmadı heralde
Glsmdzn meltemocak bende kan pıhtılaşmasın diye iğne vuruluyorum ama dört gün sonra bitiyor korkuyorum çoğu kişi pıhtılaşmadan diyor
Eslem01 bridetobe korkma canım içini ferah tut insallah sağlıklı bi sekilde kucağımiza alacağız bende yarın tekrarlicam testlerle kafayı yedim😂 bende çok fazla ağlama istegi oluyo sende var mi belirti falan?
wilma01 bridetobe Merhaba canım inşallah güzel haber alırsın Rabbim sana da nasip eder inşallah.tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ilk denememiz de tuttu.31 haftalık olduk ikiz Bebek bekliyorum.darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah 🙏
bridetobe Eslem01 bende tekrarlıcam sabah ☺️ Ya ben hala tedirginim temkinli davranıyorum . Eşim her hareketime yavaş yavaş diyip duruyor 😂😂
bridetobe Eslem01 yok hiç ağlama isteğim yok. Sadece yağlı yemekler kötü geliyor yemek istemiyorum . O da acaba ilaçlardan mı diye şüphedeyim
meltemocak Glsmdzn benim kanamam olduğu için kan sulandiriciyida kesmişlerdi benim için zor bir süreçti