Alpmom__ turkan403 bizimde ocak gibiii olacak . Üşürüm ameliyat sonrası zaten diye bende gecelikli tercih etmedim
Merve_kucuk Mehmeteren-ve-defneninannesi Çok şık duruyor güle güle kullanın 😍 2019 yılında 104₺ almıştım Bunu da yeni aldım 192₺ ye
Mehmeteren-ve-defneninannesi Merve_kucuk Ben de sizin siyah aldığınız takımı gerçekten çok beğendim siz de güle güle kullanın inşallah☺️
Merve_kucuk Pinkquenn Pijamanın kumaşına göre değişiyor. Kendi bedeninizden 1 beden büyük alabilirsiniz. Ben aldığım o siyah düğmeli pijamayı ⅔ beden büyük aldım kalıbı aşırı küçükmüş mesela.
Mehmeteren-ve-defneninannesi baharhanimm fiyatı ne canım bende çok beğendim kapalı değilim ama doğum kış olacağı için bende giyebilirim
DilekBodurr Mehmeteren-ve-defneninannesi içinde rahat edebileceğiniz bi takım. Sadece bunlarda depend giyerken pijama altını çıkarmak zorunda olmak biraz yorucu oluyo.
Mehmeteren-ve-defneninannesi DilekBodurr yani genel olarak bütün pijama altlarında sıkıntı olmuyor mu depend kilot
Mehmeteren-ve-defneninannesi Hka_hilal doğum ne zaman olacak yaz ise sıkıntı olmaz kış ise üşütebilirsiniz
Mehmeteren-ve-defneninannesi Gamzeeeek tarçın çiçek nakışlı fırfırlı Viskon dokuma pijama takımı diye geçiyor Trendyol Milla’dan aldım☺️
Mehmeteren-ve-defneninannesi Mervecihan_ tarçın çiçek nakışlı fırfırlı Viskon dokuma pijama takımı diye geçiyor Trendyol Milla’dan aldım☺️