Mehmeteren-ve-defneninannesi Mercan0652 Ben de bir tane daha beğendim yaklaşınca belki bir tane daha alırım Hayırlı olsun☺️
Fundaaaaa Mehmeteren-ve-defneninannesi Bu zamana kadar bakıp en içime sinenler bunlar oldu benimde 🙈🤭
Mehmeteren-ve-defneninannesi Fundaaaaa kız bebek annesi olacağını belli etmemeliyim 😁☺️ Hayırlı uğurlu olsun
betullale Fundaaaaa canım oncelıkle hayırlı olsun ama kafama bısey takıldı sabahlıklı heralde tüylü olannbebegin bugazına kaçmaz mı tüyü acaba ? Çok hoş aslında ama o tüy biraz beni korkuttu uyarmak istedim acıkcası
Fundaaaaa mucizemgelsin61 üstteki pembe instagram mels.desing diye bir sayfadan alttaki Trendyolmilla pembe pijama takımı yazınca çıkıyor
mucizemgelsin61 Fundaaaaa ikiside pembeymiş pardon 🤣 Alttakini sormuştum tamam buldum teşekkür ederim
Melekkaratas16 Mehmeteren-ve-defneninannesi çok güzel güle güle kullanın inşallah kodu nedir acaba baltım ama bulamadım da turuncu olanını🥰
Mehmeteren-ve-defneninannesi Melekkaratas16 tarçın çiçek nakışlı fırfırlı Viskon dokuma pijama takımı diye geçiyor Trendyol Milla’dan aldım☺️ teşekkür ederim
Mehmeteren-ve-defneninannesi Mires benim doğumuama üç ay bir vakit var tahminen sekiz 9 kg daha alırsam diye onu düşünerekten beden öyle sectim ve tabii yorumlara da bakıyorum bedeninizden bir beden daha büyük alın küçük alın tam alın diye ona göre aldım
Mehmeteren-ve-defneninannesi Sevoss23 bunları bende favori yapmıştım ama beyaz ı çok tercih etmezdim ben sonuçta doğum sonrası bizde kanama oluyor diye açıl renk
Mehmeteren-ve-defneninannesi Boncuk15 tarçın çiçek nakışlı fırfırlı Viskon dokuma pijama takımı diye geçiyor Trendyol Milla’dan aldım☺️