Saadet1111 19 haftalığım şehir hastanesinde kontrollere başladım ve orada devam ediyorum inşallah nasipse doğumu da burada yapmayı düşünüyorum şuan doktorlar çok iyi ve ilgililer😊
68pembemavi01 Minikkuzum00 Orda Perihan hoca var tavsiye ederim.5 Ocak hastenesinedeydi o hasteneye geçti.5 ocaktayken hamileliğim boyunca ben hep o doktora gittim
Minikkuzum00 68pembemavi01 perinatoloji olması lazım çünkü ikiz gebelik benim. O yüzden Mete sucu ya gidiyorum.
Minikkuzum00 Emelnurcakit merhaba ne yaptınız ? Süreç nasıl geçiyor. Doktor ne diyor ? Merak ettim sizi
Emelnurcakit Minikkuzum00 şuan hala hastanedeyim artık doğuma kadar hastanede olacakmışım 36 haftayı görmeyi hedefliyor doktorum. Şuan bir sıkıntım yok gözetim altında tutuyor 🌸
Emelnurcakit Minikkuzum00 çok iyi geçti hiç bir sorun yaşamamıştık. Şuanda da aynı doktorum çok iyi ilgili elinden geleni yapıyor
Minikkuzum00 Emelnurcakit anladım kuzum. Benim ikinci gebeliğim bir korku oluyor içimde. İkiz gebelik olduğu için.
Lagaliballah Emelnurcakit merhaba bende balcalida dogum yapmayi dúsünüyorum mete bey dogum ücreti nedir
Emelnurcakit Minikkuzum00 hiç korkmayın iyi düşünün iyi olsun bakın ben üçüz olduğum halde bu haftaları gördüm. Başlarda buralara gelmek hayal gibiydi
Minikkuzum00 Emelnurcakit doğru. İyi düşünmeye çalışıyorum. Bugün Mete beye kontrol üm var cinsiyet öğreneceğiz. Benim birinci hamileliğim sıkıntılı geçti 37. Haftada doğum yaptım suyum geldi acil doğum oldu. İster istemez aklıma geliyor bunlar. Sizin aşılama ile mi oldu? Birde cinsiyet nedir ?
Emelnurcakit Minikkuzum00 tüp bebek ile oldu iki kız bir erkek. Mete beye çok güveniyorum çok ilgili ve bilgili. Umarım bebişlerimiz zamanında gelir 🙏🏻
Lagaliballah busraanneoluyor benim için şehir hastanesi kara listede onca yaşadigim olaylardan sonra büyük lafima tövbe gitmem ama şunu diyebilirim hijyen açisindan 10 numara gerisi boş
Emelnurcakit Lagaliballah merhaba şuan tam bilgim yok bize 15.000 ve 20.000 arası hazırlayın dediler sanırım ekstra birşey olursa diye tam fiyat vermiyorlar
busraanneoluyor Lagaliballah Yüreğir devlette olursa 17bin falan gyzelyalida olursa 40 şuan başka anlaşması olduğu yer var mı.bilmiyorum