Yolcu_26 Emelnurcakit gecmis olsun bende mete hoca takipliyim dogum orda olacak nasıl memnun kaldınız mı hastane falan ilgisi
Emelnurcakit Minikkuzum00 şuan servise aldılar odalar iki kişilik tek olan var mı bilmiyorum varsa bile büyük ihtimal 1-2 tane ancadır. Şuan için gözetim altında tutuyorlar doğuma alınmadım 🌸
Minikkuzum00 Emelnurcakit sizi merak ediyorum doğum olunca yazarmısın kendine gelince. Kaçıncı haftadasınız
Emelnurcakit Minikkuzum00 şuan 33+5 olduk eğer bu şekil devam edersek 36 haftaya kadar hastanede kalma ihtimalim var 🤗
Merve2333 Emelnurcakit çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah, muayene ücreti ne kadar Mete bey in ve doğum ücreti hakkında bilginiz var mı acaba ?
Minikkuzum00 Emelnurcakit 36 37 hafta dolsunda olsun varsın kalın hastanede. Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Emelnurcakit Merve2333 muayene ücreti 730 tl doğum ücretini de sormuştum 15.000 ve 20.000 arası hazırlayın demişti sekreter tam bir fiyat vermemişti. Sanırım ödemeyi doğumdan sonra alıyorlar doğumda gelişebilecek ek duruma göre 🌸
Eda0102 Kızlar balcalidan nasıl randevu alıyorsunuz bende çift rahim var ilk bebeğim 33 haftalık doğdu sezaryen ile bu bebeğimde nasip olursa normal doğum yapmak istiyorum balcali ssvd u destekliyormuş ama nasıl randevu alacağım bilmiyorum
Emelnurcakit @"Minikkuzum00 evet çok şükür açılma hala aynı şuan normal kontroller yapılıyor. Bir sıkıntımız yok ama yine de ne olur ne olmaz diye taburcu etmeyecekler sanırım. Bebişlerde iyi NST gayet iyi çıkıyor
Minikkuzum00 Emelnurcakit merhaba ne yaptınız ? Süreç nasıl geçiyor. Doktor ne diyor ? Merak ettim sizi
Saadet1111 19 haftalığım şehir hastanesinde kontrollere başladım ve orada devam ediyorum inşallah nasipse doğumu da burada yapmayı düşünüyorum şuan doktorlar çok iyi ve ilgililer😊
68pembemavi01 Minikkuzum00 Orda Perihan hoca var tavsiye ederim.5 Ocak hastenesinedeydi o hasteneye geçti.5 ocaktayken hamileliğim boyunca ben hep o doktora gittim
Minikkuzum00 68pembemavi01 perinatoloji olması lazım çünkü ikiz gebelik benim. O yüzden Mete sucu ya gidiyorum.
Emelnurcakit Minikkuzum00 şuan hala hastanedeyim artık doğuma kadar hastanede olacakmışım 36 haftayı görmeyi hedefliyor doktorum. Şuan bir sıkıntım yok gözetim altında tutuyor 🌸
Emelnurcakit Minikkuzum00 çok iyi geçti hiç bir sorun yaşamamıştık. Şuanda da aynı doktorum çok iyi ilgili elinden geleni yapıyor