GizAy Hazaldalilar hayir arastirin gunde sadece 1 bardak ben hep ictim hic bisey olmuyor hamileler rezene icebilirmi diye arastir emin ol iyi gelcek
HaticeAlaahin Hazaldalilar 37+4 hala yasiyorum uzun kalacagimiz yerlere gitmek istemiyorum tuvalet sorunsali yasiyoruz malum 🙈
Hazaldalilar HaticeAlaahin yalnız değilim😂 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben daha çok yeniyim sizin çok az kalmış👍🏽
Beyazlale Gaz demeyin valla bende cok kötü bir durumdayim harbiden gazman yanimda halt yemis hic gitmiyor düzelmiyor. Sanirim progestan fitil ve kullandigim farkli ilaclar var onlarda yapiyor olabilir
Seda5892 Hazaldalilar bende çok şişim Perşembe doktoruma soracaktım bende normal mi diye 😂 şimdiden bu kadarsa ilerleyen aylarda nasıl olacağız acaba 🤣
GizAy Hazaldalilar Rica Ederim canim Balli suyu dene çok iyi geliyo patigi ayagindan yelegide sırtından eksik etme
Tgcdmr Hazaldalilar kimyon iyi geliyor. Sıcak suya azıcık atıp limon sıkıp içebilirsin ilk başlarda bana da öyle oluyordu eşim aktar sağolsun hep kimyonlu su yapardı çok rahatlardım