Nagos Hazaldalilar tavsiye yok maalesef gaz sorunu oluyor sut içiyorsan laktozsuz dene ki daha çok sisirmesin seni ama gaz sıkıntılı bende yaşadım
GizemBulut Hazaldalilar ben 9.haftama girdim hala ayni durumdayim... malesef ve cozum yok umarim ilerleyen dönemde normale döner bu durum
Ceda35 Bende 5. Haftadayim ve her yemek sonrası karnımda bi ağrı sıkışma oluyor , doktor az az ve sık sık yemelisin demişti bana
GizAy Ilik suyun icine 1 kasık bal koy iç. günde sadece 1 bardak rezene iç cok rahatlarsin gaz sorununu cok cektim Allah yardim etsin
Eminef2161 Benimde şuan 6. Haftaya girmek üzere ilk zamandan beri evet ben kesin hamileyim dediğimden beri çekmediğim acıyı çektim bu gazdan :( zaten gastritim normaldede laktozada alerjim var laktozsuz süt içiyorum gaz yapan hiçbir şeyi ağzıma vurmuyorum öyle böyle biraz düzeldim bol da su içiyorum arada bir sağıma soluma yatamıyorum sadece
Hazaldalilar Eminef2161 göbişim 6 aylık gibi bende de aynı sorunlar var inanılmaz şişiyorum inanılmaz gazım var Allah yardımcımız olsun sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Betilunlu Ben de 8 haftalık oluyorum yarın aynı durumdayım gurul gurul sesler geliyor resmen sürekli gaz problemi 🤷🏻♀️
GizAy Hazaldalilar hayir arastirin gunde sadece 1 bardak ben hep ictim hic bisey olmuyor hamileler rezene icebilirmi diye arastir emin ol iyi gelcek
HaticeAlaahin Hazaldalilar 37+4 hala yasiyorum uzun kalacagimiz yerlere gitmek istemiyorum tuvalet sorunsali yasiyoruz malum 🙈
Hazaldalilar HaticeAlaahin yalnız değilim😂 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben daha çok yeniyim sizin çok az kalmış👍🏽
Beyazlale Gaz demeyin valla bende cok kötü bir durumdayim harbiden gazman yanimda halt yemis hic gitmiyor düzelmiyor. Sanirim progestan fitil ve kullandigim farkli ilaclar var onlarda yapiyor olabilir
Seda5892 Hazaldalilar bende çok şişim Perşembe doktoruma soracaktım bende normal mi diye 😂 şimdiden bu kadarsa ilerleyen aylarda nasıl olacağız acaba 🤣