Nurtanesi89 DNZMHMHT geçen doktor muayenemde ikizler erken doğdu biri 450 gram ikincisi 750 gramdı canım küvezde yaşamları gayet sağlıklı devam ediyor her gittiğimde de soruyorum o ikizleri 🥰 sen hiç merak etme bana doktor bebek bir kilo olsun hiç korkma küvezden demişti.
DNZMHMHT Nurtanesi89 ayy gerçekten mi inşallah ya rabbim tüm evlatlarımızi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.🤲 Doktorum da 1 kiloyu geçmeleri çok güzel dedi erken doğsa da sıkıntı olmaz inşallah dedi ama işte yinede insan korkuyor
Deringrgl Nuraaaay11 maşallah subhanallah canım rabbim sağlıklı bir şekilde küvözdwn çıkıp kucağına almayı nasip etsin evladını 🤲🏼🩷
LoisLane Nuraaaay11 Böyle pozitif şeyler duymak ne kadar güzel, tez vakitte evladını evine götürürsün inşallah 🥹 ben de serklajlıyım, 30.haftamdayım, sancı nasıl bi şey tarif eder misin 🙈
Suracobann LoisLane bende 33. Haftaya girdim serklajlıyım evet sancı nasıl başlıyor tarif eden olursa çok sevinirim 🥺
akkaya_1234 Nuraaaay11 hayırlı olsun sağlıklı olsun bi an önce bebisle evinize sağlıkla gidin inşallah bize de dua edin kolay güzel sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim bize
Tgbashnn Melamial merhaba yeğenim yenidoğan da hemşire devlette önceden 1800 grama ulaşınca bebekleri çıkarıyorduk şimdi 2kilo olunca çıkarıyoruz dedi
Melamial Tgbashnn farklı bi prosedürü vardır belki şu an. Çünkü kilo çokta önemli değil. Küvezde çocuklar daha yavaş büyüyor malesef😬
Nurtanesi89 Ftm-07 özelde 28 gün küvez ücretini devlet karşılıyormuş daha fazla kalır ise sen ödüyorsun canım.
Melamial Ftm-07 evet evet. Benim ilk çocuğumda kaldı. Devletin ödediği parayı gördük ve imzaladık. Biberon içmeyi öğrendikten sonra almak istediklerini diretseler keşke. Bu konuda anneler olarak bilinçlenmemiz lazım.
Melamial @Ftm-07 Nurtanesi89 böyle bir şey yok bu arada. Bu durumu yaşarsanız sakın a sakın 28 günden sonraki ücreti ödemek isteyen bi hastaneye onay vermeyin. Öderseniz de mahkeme yoluyla geri alın. Devlet prematüre doğan her bebeğin tüm masraflarını karşılıyor. Dediğiniz şey prematüre olmayan bebeklerde geçerli. Bilgilendirmek istedim🙌🏻
Nurtanesi89 Melamial yaaa verdiğin bilgi için çok tşk ederim canım bilmiyordum gerçekten. Çok saol. ❣️
Melamial Nurtanesi89 özeldeydi bebeğim. Günlük 60 cc içmeye başlayınca verdiler. İnşallah senin bebişini de böyle verirler🫶🏼
Nuraaaay11 Nurtanesi89 aslında kilosu 1752 ydı sonra 1500 oldu doğduktan sonra 1300 dediler bende anlamadım valla
Nuraaaay11 Kevser0402 benim uyuştırmadan aldılar yani bana göre acısı çok fazlaydı ama kimisi hissetmiyormuş da
asyap asyap beni en son ameliyathaneden çıkacakken almışlardı serklajı doğumdan sonra hiç hissetmedim
Nuraaaay11 asyap normal doğuma uyumlu olduğum için dikişim alındı ama daha sonra bebeğim için doğrusu sezeryan olduğunu anladı