Kızlaaaaarrrr doğurdummmm🫠 28 Kasım sabah 6 sularında sancılarım oldu bebeğim 33. Haftalıktı ufak sancı sonrası lavaboya gidip yatağa yatmayı düşünüyordum ki yatağa yatamadan suyum geldi😀 sonrasında hastane yoluuuu, serklajlı olduğum için önce dikişimi aldılar dikiş alınmadan önce 2cm açılmam vardı dikiş alınınca 5 cm oldu açılmam fakat bebeğim küçük olduğu için normal doğumu kaldırmaz dedi perinatolog uzmanımız. Acil olarak sezeryana alındım, suyumuz da az kalmıştı. Belden yapılan iğneden çok korkuyordum fakat korktuğum kadar acımadı hatta hiç acımadı diyebilirim, dogumhaneye girmeden önce sondayı taktılar ondan da çok korkuyordum fakat oda hiç acımadı 😀 neyse belden uyuşturdular ama ben çok hissettiğim için genel anestezi verip yaptılar bi anda 3 çeşit doğum yöntemi yaşadım resmen😀 45-50 dk sonra işlem bitmişti çıkmıştım. Bebeğim 1300 gr doğdu , şuan küvezde baya da hareketli maşallah 🧿 beni soracak olursanız narkoz etkisi geçti biraz ağrılarım oldu fakat dayanılmayacak kadar değil. Açlık biraz zorladı, oda bişeyler içtikten sonra kendime geldim. Yürümeye bile başladım çok şükür. Kendi başıma yürüyebiliyorım fakat yataktan inerken destek alıyorum. Sondam çıktı hiç acımıyor korkmayın , lavaboya da çıkabiliyorum rahatça. Ağrılar dayanılmayacak kadar kötü değil, yürüdükçe bence insan daha iyi olup açılıyor. Bol bol yürüyün anam. Cok da zorlamayın ama 😀 şimdi bebeğime kavuşmayı bekliyorum, inşallah hepiniz sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz. 33de ben elendiiiim kızlar 👧🏻 ♥️🙏🏻🫠💐