Esma3333 Ezgikcc doktordan doktora değişir ya yapmayadabilir haftaya zaten beni kontrol amaçlı yaptı doğum tarihini de belirlediğimiz için bir şey demedim ben. Nstde sancım çıkmıştı kontrol amaçlı bakıldı
Akdere_44 Annelikmghb 35 +5 teyiz. İlk doğumum normaldi bu da inşallah öyle olur diye bekliyoruz o yüzden kesin bir tarihimiz yok güzel kizimin canı ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek. 28 Aralık 40 hafta tamamlanıyor bakalım artık. 34. Haftada gittiğimde 2.500 grm demişti haftaya yine görüş günümüz var bakalım ne durumda
Serrabade Nurpoyrz 2800 dü benimde biraz az kilo almış dedi doktorum soluna yat dedi ama neredeyse aynı seninle 38+ 5 te olucak doğumum 16 aralıkta bana iyi geldi sence nasıl kilosu
Gamzeeadnx Sedefffff çarşamba 35+3 3200 dedi iriymiş şuan 35+5 pazartesi tekrar çağırdı (36+1)randevusuz anesteİ işlemi falan yapılıyormuş kan tahlili falan galibaa
Gulasor Biz de bu gün 37+4 olduk pazartesi randevum var bakalım ne diyecek doktor vajinada kaşıntı var enfeksiyon olabilir kullandığınız bir şey var mı elma sireksi veya nioli yağı öneriyorlar bilemedim
belkiznisan Gulasor ben de bugün 37+4 oldum benim de pazartesi kontrolüm var ve maalesef benim de idrar yolu enfeksiyonum var yarın sağlık ocağında tekrar kan ve idrar tahlili vericem
Baharmerve 34+5 oğluşum biraz zayıf ve 3 hafta geriden geliyor o yüzden 37-38 haftalarda doğum olacak ki dışarda beslensin 🥺 dualarınızi bekliyorum
Eylulmert Bizde 37+6 olduk bugün normal doğum düşünüyorum bakalım prensesim de kabul ederse inşallah çokça heyecan korku iç içe girmiş durumdayım inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏽💕🌸
iremree belkiznisan benimde geçen hafta öyleydi bide taş var böbreklerimde haftaiçi bende idrar vericem insAllah düzelmişimdir 😥
Cck3846 37+ 2 olduk biz de bugün. Cumartesi randevum var doktor çatı muayenesi yapalım dedi ama ben ertelemek istiyorum doğumu tetiklediğini duyduğum için. Bakalım ertelerse 🌸