Pinar6161 Melike2535 benim d vitamini düşük haftada 2 kez içtiğim dcolefor verdi. Aşılama,tüp bebek denedik oluşmadı. Sonra Allah doğal yolla gebelik nasip etti ilacı bıraktırdılar bana . 8 haftalık düşük oldu 🥲 bırakmamak mı gerekiyordu offff
Birmelegingunlugu Pinar6161 d colefor un içerdiği d vit miktarı aşırı fazla, gebelikte bu doz bebek için riskli. D colefor gebelikte kullanılamaz, onun yerine daha düşük dozda olan d vitamini formları var damlalar şeklinde. Onlardan başlanır gebelikte.
Ayse0575 Melike2535 tabi ki d vitamini önemli ben folik asitin yanında d vitamini takviyeside alıyordum gebe kalmadan önce
umutluanneadayi Melike2535 ben yatmadan önce 1 yemek kaşığı üzüm pekmezine 2-3 damla limon sıkıp içiyorum demiri yükseltiyor ve kan yapıyor iyi geliyor 🙃
umutluanneadayi Melike2535 hayır hiç bir yan etkisi yok gebe olmama rağmen kullanıyorum olsa hiç söylemem c vitamini ile direk kana karışıyormuş
Ftmnnr Melike2535 mümkün değil zamanı gelmemiştir çünkü benim bir tanıdığımın d vitamini ve B12 eksikliği yerlerdeydi iğne verdiler iğneye gitmedi gebelik düşünmüyordu Asla hamile kaldığını öğrendi vitaminile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Birmelegingunlugu umutluanneadayi d colefor ilacını gebeyken kullanamazsın bebek için riskli derece dozda d vit içeriyor. Onun yerine daha düşük dozda d vit formları var doktoruna söylersen onlardan başlar yoksa kendi başına bu şekilde devam edersen bebeğe zarar veriyorsun haberin olsun.
Nacyax Melike2535 evet canım benimki 4 küsür bişeydi bi seneden fazla çocuk istiyorduk olmuyordu bi kimyasal geçirdim daha sonra doktoruma sordum böyle bişey varmış diye bi ay d vitamini kullandım sonra hamile kaldım tam olarak ilgisi varmıydı bilmiyorum ama benim ki bu şekilde oldu 🥰
umutluanneadayi Birmelegingunlugu galiba karıştırdınız beni ben üzüm pekmezi için dedim kullandığım şeyi ve doktoruma danıştım sorun olmayacağını söyledi. o zaman hiç bir zaman üzüm pekmezi ve C vitamini içeren bi şeyler yiyip içmemiz lazım
Birmelegingunlugu umutluanneadayi pardon sizi yanlış etiketlemişim kusura bakmayın size demeyecektim e colefor u gebeyken kullandığını söyleyen kişiye yazacaktım özür diliyorum