Pera-k b-bg çok teşekkür ederim bende sizin için edeceğim inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız 🥰
Alone Pera-k dün kuzenim doğum yaptı cnm o da tansiyondan 37. Haftada doğum yaptı. Ama suni sancı ile açılması olmayınca sezeryana aldılar. Seninki kolayca olur inşallah 🙏 kuzenimde bebekte iyiler şükür
Elfelf475 Pera-k yani ağrı artık ağırlıktan da olabilir ama sancı çıkmaması yarın doğmayacağız anlamına asla gelmiyor. Benimki bence hızlı bile geldi hiç ama hiç belirtim yokken aynı gün doğurmuş oldum 😅 o yüzden her an gelebilir sizin de yer silmeyi deneyim derim elle
Pera-k Elfelf475 verdikleri günde olsun da ne kadar içerde o kadar iyi diye düşünüyorum. Aldırabildiğim kadar kilo aldırmaya çalışıyorum ama doktorum zaten tansiyonun olmasada karın çevresi biraz geri sonuna kadar beklemezdim dedi. :)
Ce37 Eldgrn hayırlı olsun kaçıncı haftadaydınız ne gb belirtileriniz vardı başaşağı veya kanalda mıydı
Eldgrn Ce37 benim haftam dolmuştu o yüzden suni sancı ile başladı Benim doğumum. Onun dışında çok şükür herhangi bir sorunum yoktu bebek olması gerektiği gibiydi. Sadece suni sancıdan korkmayın diye kendiminkini söylemek istedim. Her doğum asla bir olmaz siz Evet zorlu bir süreç ama doğduğu anda tüm her şey gidiyor sanki yeniden doğmuş gibi oluyorsun.
Zeno Pera-k senin baş ağrın oluyor muydu yaklaşık 28 haftaligiz 4 5 gündür hep baş ağrım oluyor başım boynum yanıyor gözümü açamıyorum. Tansiyonum normal çıkıyor hep
Pera-k Zeno öyle belirgin bir baş ağrım olmuyor. Sadece sabahları aç uyanıyorum o sırada hafif baş ağrım oluyor tansiyondan olabilir diye düşünüyorum çünkü genelde sabahları 13 9 çıkıyor tansiyonum
Pera-k Eldgrn sancıdan hiç korkmuyorum biliyor musunuz. Açılmam olmazda sezeryana döner diye Bi tık korkum.
100924 Pera-k 1 gün var aramız da 36+2 deyiz bizde siz doğum yapıcam deyince heyecanlandım bian 🥹 kilosu ne kadar acaba bebeğinizin
Pera-k 100924 bende çok heyecanlıyım 2540 kg şuanda. Eşin ve senin gibi olanlarda daha iri bebek bekliyoruz normalde dedi ama ayrıntı usg de direnç çıkmıştı o yüzden yeteri kadar beslenmiyor son zamanlarda sanırım çünkü gecen haftadan bu yana 100g almış ve beslenmeme de baya dikkat ediyorum.
poyrazin_annesi28 Pera-k 37+4 de doğum yaptım. Hiç acilma sancı vs uoktu 1 cm bile. Sezaryen oldum. Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin canım 🥰
Pera-k poyrazin_annesi28 amin inşallah. Allah bağışlasın 😍 suni sancıyla mı başlamıştınız peki direkt mi sezaryen oldunuz
100924 Pera-k Allah yardımcınız olsun iyi olur inşallah herşey sizin içinde bebeğiniz içinde geçen hafta gittiğimde 2700dü benim bebeğim muz ve kefir tüketiyorum bende genellikle haşlanmış yumurta arada yiyorum her zaman yiyemiyorum doğuma kadar iyi beslenin sizde
poyrazin_annesi28 Pera-k Suni sanciyla başladık canım ama sonuç olmayınca sezaryene döndük 🥰 Normal ya da sezaryen sağ salim al kucağına 🥰
Pera-k 100924 her gün 2 yumurta avokado ceviz yemeye çalışıyorum. Muz ve kefir de sık tüketiyorum her gün mutlaka protein almaya özen gösteriyorum ama ne kadar alırsa o kadar alıyor işte bebek. Ben aldım neredeyse 20 kilo çok mutsuzum o yüzden 🤣
Biannelik YouTube de Activating labor diye bir video var onu izleyin egzersizleri yapın, ördek yürüyüşü yapın , İnşallah çabucak bir doğumunuz olur
100924 Pera-k bende 16 kilo aldım 🫢 ama hiç dert etmiyorum veririm inşallah doğumdan sonra diye kendimi motive ediyorum 😂😂