poyrazin_annesi28 Pera-k 37+4 de doğum yaptım. Hiç acilma sancı vs uoktu 1 cm bile. Sezaryen oldum. Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin canım 🥰
Pera-k poyrazin_annesi28 amin inşallah. Allah bağışlasın 😍 suni sancıyla mı başlamıştınız peki direkt mi sezaryen oldunuz
Pera-k Eldgrn sancıdan hiç korkmuyorum biliyor musunuz. Açılmam olmazda sezeryana döner diye Bi tık korkum.
Pera-k 100924 bende çok heyecanlıyım 2540 kg şuanda. Eşin ve senin gibi olanlarda daha iri bebek bekliyoruz normalde dedi ama ayrıntı usg de direnç çıkmıştı o yüzden yeteri kadar beslenmiyor son zamanlarda sanırım çünkü gecen haftadan bu yana 100g almış ve beslenmeme de baya dikkat ediyorum.
100924 Pera-k Allah yardımcınız olsun iyi olur inşallah herşey sizin içinde bebeğiniz içinde geçen hafta gittiğimde 2700dü benim bebeğim muz ve kefir tüketiyorum bende genellikle haşlanmış yumurta arada yiyorum her zaman yiyemiyorum doğuma kadar iyi beslenin sizde
poyrazin_annesi28 Pera-k Suni sanciyla başladık canım ama sonuç olmayınca sezaryene döndük 🥰 Normal ya da sezaryen sağ salim al kucağına 🥰
Pera-k 100924 her gün 2 yumurta avokado ceviz yemeye çalışıyorum. Muz ve kefir de sık tüketiyorum her gün mutlaka protein almaya özen gösteriyorum ama ne kadar alırsa o kadar alıyor işte bebek. Ben aldım neredeyse 20 kilo çok mutsuzum o yüzden 🤣
Biannelik YouTube de Activating labor diye bir video var onu izleyin egzersizleri yapın, ördek yürüyüşü yapın , İnşallah çabucak bir doğumunuz olur
100924 Pera-k bende 16 kilo aldım 🫢 ama hiç dert etmiyorum veririm inşallah doğumdan sonra diye kendimi motive ediyorum 😂😂
poyrazege1503 Elfelf475 nst sanci cikiyo mesela ama sen hissetmiyorsun suni sanci verdiklerinde sen kendi sancini hissetmediğin için çok agri olmuyor diyolar dogrumu
Elfelf475 poyrazege1503 yani ben 12 gibi suni almaya başladım 5 gibi ağırlaştı sancılarım ve 9:30 da doğurmuştum. Sadece son saatlerim zordu
bebemvebenn Pera-k benim de iç sancım olduğu kcin planlı şekilde suni sancı ile 38.0 da doğumum oldu ilk bebeğimde. Benim açılmam da vardı 33 üncü haftadan beri 3 cm. 38 in ilk günü hastanrye gittim suni sancı verilip doğuma alındım 2 saatte doğurdum çok şükür. Sizede nasip etsin rabbim kolay dogumlar.