renes Chanelmom ondan once bı cıkıntı falan gormedınızmı hıc ufakta olsa kızdada cıkıntı oluyormu acaba
Aysesare Chanelmom amin amin inşAlllahh 💞😍 benden kaynana olmaz ya 😂😂😂😂😂 Allahım nasıl gelinim olacak acaba
Haticekckkk Chanelmom ben de 13+2 de kontrole gittim tahmin bulunurmusunuz dedim kıza benziyor dedi net değil dedi ben de hala meraklar içindeyim acaba bidakinde ne dicek diye ☺️😱😱
Krasivyy Chanelmom hayırlı olsun canm ama detaylıyı bekle ben ögle yaptım kordon kafa karıştırabilirmiş bende detaylıdan sonra başladım alışverişe
Mavigozunannesi renes bana 16. Hafta da erkek.dedi 17. Hafta da gittim çıkıntı var ama göstermiyo kızda olabilir dedi hala belli değil detayliyi bekliyorum
Emine_Karakus Chanelmom bizde 17 haftalık olduk belli değil daha cinsiyeti göstermiyor meraktan ölcem sanırım:))
Bebekim123 Emine_Karakus Ya k canım inanma erkekte nazlı oluyor benim kuzenimin iki oğluda 6.ayına kadar göstermedi hep kız dediler ama erkek oldu ikiside 😄
Emine_Karakus Chanelmom önce sağlığı önemli tabiki ama Rabbim biliyor içimi kız olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı canım:)