Bebekim123 Chanelmom yine değişen bir cinsiyet mi yani 🤭Ne güzel canım Allah gönlüne göre vermiş hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻💕
Bebekim123 Emine_Karakus Ya k canım inanma erkekte nazlı oluyor benim kuzenimin iki oğluda 6.ayına kadar göstermedi hep kız dediler ama erkek oldu ikiside 😄
Emine_Karakus Bebekim123 sağlıklı olsunda erkekte evlat kızda evlat canım:) ama işte herkesin gönlünden geçirdiği birşey oluyor 🙈😊😊
Hulya00 Chanelmom aayy Rabbim sağlık sihatlice kucagınıza almayı nasip etsin inşallahh valla bende 17 haftamda ögencem inşallahh 😍☺️
Yenilik Ben henüz 7 ci haftadayım çok erken 2 oğlum var biri 10 diğeri 4 yaşında tabi önce sağlıklı olmasını diliyorum ama bunu da kız istiyorum inşallah 🙏allah herkesin gönlüne göre versin
Elena4 Chanelmom bende 12+5 haftalık hamileyim canım bana da doktorum kıza benziyor ama arada bi çıkıntı var gelecek ay netlesir dedi bizde baya o çıkıntıyı gördük acaba kız cocuguklarinda nasıl görünüyor.benim ki de değişir mi diye düşünuyorum
Elena4 Zeyneptuna bana da aynısını dedi canım dün doktorum yüzüde 80 kız dedi.ama arada çıkıntı var O kafamı karıştırıyor dedi.degisir mi onu düşünüyorum içime erkek doguyor