Serrabade KurabiyeninAnnesi123 İkinci gebelik. İlki acil sezeryandı bişi anlamadım gibi şimdi süreci bilince daha bi heyecanlı
Firdooo409 KurabiyeninAnnesi123 spinal yapacağım dedi doktor hocam ben cesaret edemem zaten tansiyonum düşer kendim bayılırım dedim tamam full anestezi veririz dedi ondan korkuyordum o da geçti o yüzden. Ama heyecan var küçüğümü sağlıkla alsam kucağıma ruhum dinlenecek yani 😂
KurabiyeninAnnesi123 Firdooo409 ayyy bende genelden korkuyorm ama genel olsa daha iyi olur diyorum spinal de yarim oluyor tepende tanimadgn bir sürü yabanci insanlar🥴 ilki tecrübesizlikle güzel geçti şarki eşliginde olmuştu bu nasl olur bilmiyorm spinal benm de
Berfincicek KurabiyeninAnnesi123 benımde 38+5 gibi alacak sanırım yüksek tansiyon var normal deneyemiyoruz şeker de var ama bebek etkilenmemiş çok şükür ilk doğumum heyecanlıyım :)
Adensu_ Suan 38+5 im, 5 aralik yatisim yapilcak suni sanciyla doguma giricem Allahin izniyle Suan ne aciklik var ne sanci, insallah kendiliginden gelirde suni sanciya gerek kalmaz🥰
-Beti254- Gün nasıl verildi. İlk gebelik olan kişiler var mı direk sezeryan mı önerildi. Bende 38 haftada çağrıldı ona göre bakacağız dedi bebiş önden gittiği halde
Smeyye-0 -Beti254- -Beti254- benim bebeğim biraz kilolu ve kafası büyüktü çatı muayenesinide yaptırmaadım çok canım yandı cesaret edemedim normal doğuma🥺
Kksmmett KurabiyeninAnnesi123 benim Allah nasip ederse 9 Aralık sezeryan olucak şuan 36+6 haftalığız 😇
Umutbebegi Şuan 37+2yiz. Karın çevresi 2 hafta geri kaldığından 38. Haftada 2 aralıkta Suni sancı ile doğumum başlatılacak
Firdooo409 KurabiyeninAnnesi123 bravo yani cesaret ister ben kan görsem dayanamam şimdi onun pskilojisinden görmesem de ben kendim bayılırım zaten. Dayanabiliyorsan o ana eşlik et tabi ki ❤️
Hka_hilal KurabiyeninAnnesi123 6 Aralık 💃🏽 sizde de heyecan var mı? Bende kaygı ve endişe de var. Sürekli bebek hareketlerini takip ediyorum. Gece bile uyku aralarında kontrol ediyorum 🥰
Smeyye-0 KurabiyeninAnnesi123 ayy hadi inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🥰😍 ilk gebeliğiniz mi
Miniklerinannesiyim KurabiyeninAnnesi123 bizde 36+5 olduk 11 aralıga gün verdi 38+5te heycanlıyım endişeliyim devlette olucam cocuk almıyolarmış kızımı kime bırakıcam 2 gun yatırıyorlarmış kızıma kim bakacak tek düşündüklerim bunlar
KurabiyeninAnnesi123 Miniklerinannesiyim annene biraka bilirsen annene birak canm en iyi annen bakar en giüvendigin kimse bizde de bakicak kişi çok ama ilk defa gece kizimin yaninda olmucam ve geceleri beni cok arıyor babasina cok dha düşkün ama geceleri anne askı tutuyor içim buruk aklim hep onda kalicak