Firdooo409 KurabiyeninAnnesi123 bravo yani cesaret ister ben kan görsem dayanamam şimdi onun pskilojisinden görmesem de ben kendim bayılırım zaten. Dayanabiliyorsan o ana eşlik et tabi ki ❤️
Mrs_Demir KurabiyeninAnnesi123 37+6 haftalıkken 39.haftaya günümüzü verdi doktorumuz pazartesi kavuşuyoruz inşAllah
KurabiyeninAnnesi123 Miniklerinannesiyim annene biraka bilirsen annene birak canm en iyi annen bakar en giüvendigin kimse bizde de bakicak kişi çok ama ilk defa gece kizimin yaninda olmucam ve geceleri beni cok arıyor babasina cok dha düşkün ama geceleri anne askı tutuyor içim buruk aklim hep onda kalicak
Miniklerinannesiyim KurabiyeninAnnesi123 22 yaşındayım annemle 2 yıldır görüşüyorum oda anne kız ilişkisi yok aramızda bide evde kocası 3 oglu var güveniptee bırakamam kız cocugu nolur nolmaz hu devirde babana bile güvenmiceksin tanımıyorum ogullarınıda halamlara bıraksam daha güvenilir olur ama onunda bir oglu engelli her gun fizik okula gidiyor digerinkide cok haraketli koşmalı vurmalı oyunlar oynuyor nasıl yapıcam bilmyorum kardeşimi cagırdım evde onunla kalacaklar ama işte 2 gun bakabilecek mi cay demlemesini bile bilmiyor ancak eşim dışarı vs çıkarır akşamları
Mrs_Demir KurabiyeninAnnesi123 Allah razı olsun hepimizin inşAllah bi tek 3 yaşında kızım var aklım hep onda kalıcak o burukluk yapıyo
Firdooo409 KurabiyeninAnnesi123 hayır onu genel olarak söyledim karşımda burnun kanasa etkilenirim peki o örtünün arkasında bir şey görmesem bile beni kestiklerini bilmek beni mahveder benim psikolojik olarak bünyem kaldırmaz zaten onu demek istedim
Hka_hilal KurabiyeninAnnesi123 anne olmak çok zormuş resmen bebek rahimde oluşmaya başlayınca annelik kaygısı endişesi yükleniyormuş 🥹
KurabiyeninAnnesi123 Hka_hilal malesef öyle o kaygi hic bitmiyor 3 yaşında bir kızım dha var her anı kaygı hasta oldu düştü alerji oldu pişik oldu neden ağladi hic bitmiyor
KurabiyeninAnnesi123 Miniklerinannesiyim kuzum kardeşin seninle kalsın eşin kızınla kalsın en azindan babası dha iyi bakar kardeşinin bir bilgisi yoksa çay demlemeyi bile bilmiyor diyorsun dha cok aklin kalir en azindan ağlasa babasina naz yapar babasinin kokusuyla uyur
Gamzeeadnx KurabiyeninAnnesi123 Şuan 35+3 üm kilosu 3200 büyük bebek dedi ilk çocuğun kaç kilo doğdu dedi 4260 dedim. Nst biraz kalp atışı alınmadı ama Ultrasonda herşey yolunda gayet iyi. Sordum kilondan dolayı dedi. Şuan serumdayım tekrar nst bakılacak ama ultrasonda kalp atışı iyi. Hareketlerini sordu harika dedim gayet hareketli dedim. Şimdi bana ne zaman tarih verir bugün verir mi ki sizler kaç haftalıkken gün aldınız
KurabiyeninAnnesi123 Gamzeeadnx askm ben 37+0 da gittim kontrole 39 a gün verelim dedi ilk dogumum suyum bittigi icin 38+4 e gün vermişti bu kontrolde anestizi den randevu bulamaya bilirsin cok ileri tarihlere ata bilir 38+5 e gün verelim dedi 5 araliğa gün verdi anestezi işlemlerini hallettim cok şükür vermiyorlardi 5 aralik sabh 7 de dogumhane nin önünde ol dedi
Pera-k Ozgekvkl tansiyonunuz kaç çıkıyor benimde tansiyondan dolayı 37+2 de yatış verdi daha bekleyemem dedi. Suni sancı alıcam pazartesi. Tansiyonum da genelde 12 8 ,13 9 ,13 8 ,12 9 falan çıkıyor ama yüksek dedi doktorumm
Ozgekvkl Pera-k Aynısı bir hafta ölçtüm 12,8. 13.8 14.10 12.7 Tek içtim tansiyon hapını Kontrole gittim yüksek dedi ilacı 2 ye çıkardı günde bir hafta yine ölçtüm aynı sayılar sabah doğuma alıyor bu yüzden
KurabiyeninAnnesi123 Mrs_Demir bende tam olarak ayni durumdayim kuzum geceleri sık uyaniyor babasina cok düşkn ama geceleri anne diyor ilk defa ayri kalicaz 2 gün
Mrs_Demir KurabiyeninAnnesi123 ya sanırım artık hastanekerde ameliyat olduğun günden sonraki günü iyiysen çıkarıyolarmış sanırım umarım öyle olursa fazla ayrı kalmam
Gamzeeadnx KurabiyeninAnnesi123 benimde belli olacak pazartesi çağırdı anestezi işlemleri falan olcak dedi pazartesi gün belli olacak inşallah