Ggkl KurabiyeninAnnesi123 bende 37 haftalığım 🤗 35. Haftada gün verdi doktorum tam 39. Haftada alacak 2 hafta var yarında kontrolüm var 😍
Zezezeynep KurabiyeninAnnesi123 37 4 üm cumartesine gün verdi ikinci sezeryanım sezeryan yerim çok inceldiği için acele etti biraz yoksa sancım vs yoktu 🥹
Kksmmett KurabiyeninAnnesi123 benim Allah nasip ederse 9 Aralık sezeryan olucak şuan 36+6 haftalığız 😇
KurabiyeninAnnesi123 Smeyye-0 Benimde 5 aralık gün verildi anestezi işlemlerini hallettim 5 aralık sabah 7 de alıcaklar😊
Smeyye-0 KurabiyeninAnnesi123 ayy hadi inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🥰😍 ilk gebeliğiniz mi
KurabiyeninAnnesi123 Safari gün verildiyse saati nasl söylemediler anlamdm gün verildigi zaman şu saatte gel doguma giriceksn demeleri lazm gün verildigine eminmisiniz 5 aralik sabah 7 ye ameliyathaneye yazdirdi beni doktor sabah 7 de ameliyathanenin önünde ol alicaklar seni dedi
KurabiyeninAnnesi123 Ggkl ilk dogum mu güzelim benm 2. Doguum oldgu icin 38+5 de alalm dedi 39 u beklicekti anestezi den randevu bulamazsn cok ileri tarihlere atar bugün hallet skntiya sokmasn seni dedi doktor
Aysun-52 KurabiyeninAnnesi123 hemdeee nasıl 2. Bebeğim olmasına rağmen ilk bebek heyecanı gibi 🥳❤️ amiiiin inşallah 🤲🏻
KurabiyeninAnnesi123 Berfincicek yaaa 😊 39 da alırız dedi doktor ilk dogumum 38+4 de şu bitmesiyle olmuştu bekletmek istemedi anestezi den sıra bulamk çok zormuş üniversite de o yüzden 38+5 de alalm dedi
KurabiyeninAnnesi123 SeLyy sağlıkla al minik kuşuni kucağına annesi bitter çikolatayi sade kahve tüketmeyi unutma😊
Firdooo409 KurabiyeninAnnesi123 spinal yapacağım dedi doktor hocam ben cesaret edemem zaten tansiyonum düşer kendim bayılırım dedim tamam full anestezi veririz dedi ondan korkuyordum o da geçti o yüzden. Ama heyecan var küçüğümü sağlıkla alsam kucağıma ruhum dinlenecek yani 😂
Serrabade KurabiyeninAnnesi123 İkinci gebelik. İlki acil sezeryandı bişi anlamadım gibi şimdi süreci bilince daha bi heyecanlı
Zezezeynep KurabiyeninAnnesi123 başıma gelecekleri bildiğim için rahatım ama ilk çocuk insanı çok zorluyor ondan korkuyor insan ama bizler çok güçlüyüz 🌸
Berfincicek KurabiyeninAnnesi123 benımde 38+5 gibi alacak sanırım yüksek tansiyon var normal deneyemiyoruz şeker de var ama bebek etkilenmemiş çok şükür ilk doğumum heyecanlıyım :)
Ozgekvkl 37+2oldum perşembe sabah doğuma giriyorum 2. Doğumum tansiyon problemim yüzünden 38 i beklemedi doktorum
Pera-k Ozgekvkl tansiyonunuz kaç çıkıyor benimde tansiyondan dolayı 37+2 de yatış verdi daha bekleyemem dedi. Suni sancı alıcam pazartesi. Tansiyonum da genelde 12 8 ,13 9 ,13 8 ,12 9 falan çıkıyor ama yüksek dedi doktorumm