1melek1annecik Bana neler neler dediler kaşar peyniri ile yatıp kalkıyordum 2850 doğdu şu an 6 yaşında maşallahı var 😊 ciğer geliştirici verirlerse vurdurabilirsin onun dışında da çok da yüklenme yemeğe yiyeceğe 🤗
Baharmerve 1melek1annecik her denilene sarılıyorm ama yok çok az alıyor maşallah Allah bağışlasın evladını. İnşallah bende sağlıkla kucağıma alırım
Alone Baharmerve gittiği yere kadar 🫣 yani haftada 2 kere kontrole gidip nst ye giriyorum. En ufak bir risk gördükleri an doğuma alınacağım. Eğer beklerse de 37 de doğuma alınacağım
gezentianne Baharmerve Plesantadan akış yavaştır bu yüzden erken almak istiyorlar. sizin yemenizle alakalı bir durım değil
1melek1annecik Baharmerve 37+3 de doğum yaptım ciğer geliştirici vurdurmuştum küveze girmedi ama girecek de olursa önemli olan ikinizin de sağlıklı olması bunun için de senin içğni ferahlatacak dualarda bulunman 😘
Baharmerve gezentianne yok sigara kullanmıyorum. Bugün plasentanin da kan akışının da normal olduğunu söylediler ama bilmiyorum
Baharmerve Alone şuan kaç kilo bebisiniz. Bende her hafta gidiyorum nst ye giriyorum bı sorun yok cok şükür. Bana da 37 ye kadar bekleyelim dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah 😔
Baharmerve 1melek1annecik çok çok teşekkür ederim iyi geldi söylediklerin Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🤲🏼🥹
Nurak Baharmerve benimde karın çevresi 4 hafta kol bacak kemiği 3 hafta geride bana herşeye hazırlıklı ol genetik hastalıkla doğabilir yoğun bakıma girebilir falan dedi 😞
Feyza_gonul1 Baharmerve 32de 1600dü benimde 37de alacaklar kilodan dolayı girmez solunumunda sıkıntı olursa girer küveze dedi kendinizi yıpratmayın bende sizin gibi sürekli kilo aldıracak şeyler yiyorum ama aldığını alıyo fazlasını almıyor
1melek1annecik Baharmerve hep güzel şeyler düşün emanet gelecek sana sen bekleyensin 🤗 sağlıkla kucağına al inşallah
Nurak Baharmerve hemde cok basımıza neler gelecek bilmeden beklemek çok zor Allah bizi evlatlarımıza onları da bize bağıslasın inşallah imtihanımız çok zor yerden geldi 😞
Canan-Keles Baharmerve Benim bebeğim de 4 ay geriden geliyor kan akışında sıkıntk var şu an 31 haftadayım her an kalbi durabilir dediler 3 aydır kontrole gidiyorum her hafta korkuyla ne kadar kalırsa o kadar iyi olacak inşallah ama doğunca küvöze girecek her türlü inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz 😌😌
Baharmerve Canan-Keles canları yerinde olsun da hiç önemli değil gerisi dualarimdasiniz Rabbim bizlere bağışlasın inşallah