Smbemdy Tugceelanaz öyleler bazi doktorlar nedense bazilari da gayet ilgili. Anlamiyorum neden bir gulumseme cevap verme bunkadar zor geliyor bazi doktorlara . Ozel hastanede calisirken gulup ilgilenebiliyorken devlete gelimce neden boyle oluyor acaba bedava gittigimizj saniyorlar acaba her ay odenen sigortalar bosuna oduyoruz sanirim ..
Tugceelanaz Smbemdy İyi demişlerdi o yüzden gitmiştim ama pişman olmuştum daha girer girmez elinde telefonla uğraşıyordu yüzüme bakmadı gerçekten hiç Günay duman iyi bir doktor onu tavsiye edebilirim
hanlnim Tugceelanaz kalbi atmıyor dediği bebeğimin kalbi oluşmamıştı henüz kanamam var diye özelde bir doktor ilaç vermişti ve bana günay bey kalbi atmıyo ilacı bırak düşsün dedi. Sonra özeldeki doktorumu dinledim ve şu an kızım yanımda çok şükür 🙏🏻🩷 günay bey benim için iyi bir doktor değil ne yazık ki
traineemom Smbemdy Emin Levent Aksoy’a gittim keseyi görmek için. Kızımda girdi, doktor hemen kucağına aldı kızımla konuştu, birlikte ultrasona basıp kalp atışı dinlediler, tekrar sıra alacağım ❤️
Smbemdy Ben normalde adatip yusuf beye gidiyorum ama devlette de kaydim olsun diye gitmek istiyorum. Mesai disi saatte bulabilirsem randevu iyi olur ama bulamadim . Acaba hastaneden gidip o gun icin randevu bulabilirmiyim?
MorKelebek54 Smbemdy ay Allah icin gitme. Ben sirf o yuzden gittim 10 haftalikken doktor bana kanama alanin var kanaman olursa acile git dedi. Kendi doktorumu aradim icin ranat edicekse gel bakalim dedi gittim kanama alani diue bisi yoktu. Devletteki doktorun kanama alani diye gosterdigi yeri kendi doktoruma Gosterdim bana ne dese begenirsin? Orasi bebegin eşi dedi. Binpisman oldum gittigime. Benim doltorum bana kizdi bana sormadan niye gittin diye gitmene gerek yoktu felan diye kendi doktoruna sor evet git derse git hatta ona sor onerebilcegi doktor var mi orda hani tabdigi felan. En azindan devlete gittiginde ben yusuf ymbeyin hastasiyim sizi bans o onerdi dersen bi ihtimal daha iyi ilgilenir.
Smbemdy Tugceelanaz ediyorum ama gun icinde randevu oluyor ama mesai disi olmuyor. Gun icinde saatleri uymuyor bana kucuk bebegim.var abisi okuldan geliyor ona birakip gitmem gerek o yuzden 17 den sonraki saatler uyuyor bana .
Diloo54 @Smbemdy bende iki hafta önce gittim ona apar topar yatırdı ultrasonla iki dk baktı ve kalktım gittim başka hiç birşey yok kadının yüzünü bile hatırlamıyorum şuan😀😀 o kadar durmadım muyenede girmemle cıkmam bir oldu🙈
Smbemdy Diloo54 🤣🤣🤣 komik olmus insan gidince bebegi nasil.iyi mi en azindan bir gormek istiyor ama bazi doktorlarda mumkun degil . Sebebi de anlamis degilim.
Smbemdy Smbemdy @Baby2gogo @S123Mrv @Tugceelanaz Sizler nerelerdensiniz kac haftaliksiniz? Hepiniz devletemi gidiyorsunuz?
S123Mrv Smbemdy adapazarındayım ben şuan Sedat umura gidiyorum adatıpta yapacağım doğumu inşallah 26.haftadayız siz?
Tugceelanaz Smbemdy Bi bakmışsın oda arkadaşı oluruz belli olmaz 🥳 Benim 3ü gebeliğim 2 kızım var bakalım bu ne olcak daha belli olmadı