Smbemdy Smbemdy @Baby2gogo @S123Mrv @Tugceelanaz Sizler nerelerdensiniz kac haftaliksiniz? Hepiniz devletemi gidiyorsunuz?
traineemom Smbemdy Emin Levent Aksoy’a gittim keseyi görmek için. Kızımda girdi, doktor hemen kucağına aldı kızımla konuştu, birlikte ultrasona basıp kalp atışı dinlediler, tekrar sıra alacağım ❤️
S123Mrv Smbemdy adapazarındayım ben şuan Sedat umura gidiyorum adatıpta yapacağım doğumu inşallah 26.haftadayız siz?
Tugceelanaz Smbemdy Bi bakmışsın oda arkadaşı oluruz belli olmaz 🥳 Benim 3ü gebeliğim 2 kızım var bakalım bu ne olcak daha belli olmadı
Smbemdy Tugceelanaz ben adatipta yapacagim nasipse dogumumu .. benimde 3 oglum var bu 4. Oglum olacak. Rabbim gonlundekini nasip etsin 🤲
Busra5407 Smbemdy Smbemdy kan sulandirici kullanıyorum raporluyum kendi doktorum tup bebek özel devlette sinan beye gitmiştim o yok diye bu doktor müsveddesinden randevu aldım karnim burnumda reçete yazdırmam gerektiğini raporlarimi herseyi gösterdim elimde hiç ignem kalmadi akşama vurmam lazım benim hastam değilsin yazmak zorunda değilim dedi dalga gecti resmen ne dediysem umurunda olmadı 3 kutu alacağıma 1 kutu özel almak durumunda kaldım hayatımda böylesini görmemiştim o mesleğe asla yakışmayan biri imkanım olmasaydı almasaydım o gün ignemi vuramayacaktim
Smbemdy Busra5407 nasil bu kadar vicdansiz oluyorlar bende anlamiyorum Rabbim bukadar ahı mutlaka cikarir .. sanada cok gecmis olsun 🌸
hanlnim Tugceelanaz kalbi atmıyor dediği bebeğimin kalbi oluşmamıştı henüz kanamam var diye özelde bir doktor ilaç vermişti ve bana günay bey kalbi atmıyo ilacı bırak düşsün dedi. Sonra özeldeki doktorumu dinledim ve şu an kızım yanımda çok şükür 🙏🏻🩷 günay bey benim için iyi bir doktor değil ne yazık ki
Baby2gogo 40 haftama girdim Adapazarindayım devlete gidiyorum duanızı bekliyorum bebeğim makat geliş dönmesi ve normal doğum istiyorum 2. Gebeliğim
Smbemdy hanlnim levent beyden buldum randevu ayin 3 unde mesai disi cok sevindim ona gidecegim nasipse.