100924 Zehrayenianne göğüs uçlarına masaj hurma ananas adaçayı pilates kaldırım yürüyüşü merdiven inip çıkma başka da aklıma bişey gelmedi 🤣
Zehrayenianne 100924 adaçayı hariç hepsini yaptım annemde varmış adaçayı gidip şimdi adaçayı da içicemmm doğsun artık 🥹🥹
Esrakalkanc Zehrayenianne ahahah gülmekten gozumden yas geldı Allah da sızı guldursun ıse yaradı mı bari
Zehrayenianne Esrakalkanc yok ya dün de oturdum bu gün de oturdum aha 40+1 oldu doktor en son cuma günü dedi işe yaramıyor hiç bişey 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
ilknue Zehrayenianne Sanırım günümüz aynı ve bizdede gelen giden yok bugün 40+1, banada salıya kadar bekleyebiliriz dedi doktor özelde mi takiplisiniz devlet mi
Zehrayenianne ilknue özelde Gaziantep Hatem hastanesine gidiyorum ilk doğumumu yapan doktorum neden bilmiyorum ama cuma son dedi
Nurtanesi89 Zehrayenianne biz dikişlerle zar zor küveze girecek kadar olmasını bekliyoruz 27 hafta oldu hareketsiz yatıyorum 😅😅 Birde sizin yazdıklarınızı okuyunca doğsun diye neler yapıyorsunuz 🤭🤭 benim kuş kesinlikle kelek çıktı hahaaa
Zehrayenianne Nurtanesi89 dikiş olmadı ama bende düşük ve erken doğum riskli gebeydim plesentam aşağıdaydı kanamam oluyordu bacaklarımdan akarcasına yatarak geçirirdim bir dönem 25. Haftadan sonra plesentam döndü çok şükür şimdi de gelmek bilmiyor. Gelmesin diye progestan kullandım o kadar. Rabbim sizin de aynı şekilde süreci atlatmanızı nasip etsin
Dilarakdemir1 Zehrayenianne gece hiç uyumadan sabaha kadar otur kalk yapıp koşun ama baya beliniz ağrıyana kadar devam edin sonra açılma için bi hareket var yapın ablam öyle yaptı 40+2 de bi anda sancı geldi ve açıldı 7cm
ilknue Zehrayenianne napıcaz ya başlatma fikri hiç hoşuma gitmiyo bana pazartesi cumaya kadar dedi doktor, başka doktor da salıya kadar bekleyebiliriz dedi . E yoruldukda bi yandan herşeyi denedim bende yokmu şöyle kesin bi tarif
Adensu_ Zehrayenianne ay bunu yapma fikri, cik aklimdann😂😂 Bende 39 oldum ne sancim var ne aciklik, haftaya persembeye suni sanci ile yatisim yapilicak eger kendi kendine gelmezse🥺 Insallah son dakika sasirtir bizi prenses🩷🫣👶🏻
Zehrayenianne Adensu_ işe yaramadı bende sıcak su hatta hiç bişey işe yaramadı bebeğin kendi gelmesi gerekiyormuş 40+1 olduk
Adensu_ a-b1 ben hurmaya 32 de basladim ve doktorumda etki etmis dedi rahim agzim yumusamis kanala rahatlikla girmis bebisim